CUTREMURĂTOR! Medicul Radu Zamfir s-a întors la locul accidentului aviatic din Apuseni de acum 6 ani! “Mi-am văzut de câteva ori moartea cu ochii!” Ce fotografie a făcut cu copacul lovit de avion

Medicul Radu Zamfir a fost la locul accidentului aviatic din Munţii Apuseni, eveniment petrecut pe 20 ianuarie 2014.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Medicul Radu Zamfir a fost la locul accidentului aviatic petrecut acum 6 ani. El s-a dus în pădure şi a ajuns la copacul lovit de avion, putându-se observa o ramură prăbuşită. “Copacul cu avionul?”, l-a întrebat un amic pe Zamfir. “Nu, doar copacul”, a răspuns medicul care a supravieţuit accidentului ce a avut loc la 20 ianuarie 2014. Atunci, un avion YR-BNP de care executa o cursă umanitară, a executat o aterizare forțată într-o zonă împădurită din Munții Apuseni la o altitudine de circa 1600 m, lângă satul Petreasa din comuna Horea, situat la limita dintre județele Cluj și Alba. (vezi cum se luptă pentru dreptate familia Aurei Ion)

Citeste si: Lovitură după lovitură pentru familia Aurei Ion, tânăra care a murit în tragedia aviatică din Apuseni

Citeste si: Fata chirurgului Radu Zamfir a cântat la radio melodia ei de debut: „Nu m-am aşteptat să ajungă la sufletul publicului atât de repede”

Citeste si: Medicul Radu Zamfir îşi cumpără reşedinţă de vacanţă la Mamaia? Complexul rezidenţial va fi gata în câteva luni! FOTO

Avionul, pilotat de Adrian Iovan în calitate de comandant și Răzvan Petrescu în calitate de copilot, transporta la acel moment o echipă de cinci cadre medicale de la București la Oradea. În acest accident au murit comandantul Adrian Iovan și studenta la medicină Aurelia Ion, iar copilotul și cei patru medici au fost răniți. "Sunt nişte amintiri amare, extrem de neplăcute, de care încerc să mă îndepărtez. Îţi dai seama… să ai senzaţia de moarte iminentă, nu-i de ici de colo. Să realizezi că nu poţi să faci nimic, că eşti un simplu spectator, nu ai timp nici să ai emoţii. Pur şi simplu, vezi ce se întâmplă şi nu poţi face nimic! Nu am avut timp să-mi treacă nimic prin minte decât că mi se întâmplă un lucru foarte rău. Îi mulţumesc… (arată cu ochii spre cer) că am ajuns teafăr la familia mea”, a spus Radu Zamfir într-un interviu pentru Auto Test Magazin.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate