Cuvintele cutremurătoare ale băieţelului de 8 ani care şi-a prevestit moartea. Ce a spus cu doar câteva săptămâni înainte de a sfârşi într-un incendiu

Un baietel in varsta de doar 8 ani si-a prevestit moartea.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Patru copii au murit într-un incendiu devastator în anul 2017, după ce nişte golani au dat foc casei în care locuiau. Mama lor se află încă în spital, după ce a suferit arsuri pe 75% din suprafaţa corpului în încercarea de a-i proteja pe cei mici de flăcări. Ceilalţi doi copii mai mari ai familiei au reuşit să fugă, scăpând astfel cu viaţă. Femeia nu a ştiut timp de 5 luni că şi-a pierdut fiii. 
 
Brandon, în vârstă de 8 ani, este unul dintre copiii care şi-au pierdut viaţă în incendiu. Mătuşa lui a povestit că băieţelul a avut o premoniţie cu doar câteva săptămâni înainte de tragedie. "Bradon întreba mereu 'Urmează să murim?'. S-a trezit într-o noapte şi a spus 'Mama, mor, sunt în flăcări, ard'", a povestit ea vizibil afectată de nenorocirea care s-a abătut asupra familiei ei. 
 
Bunica micuţilor a povestit că mama lor suferă teribil după moartea celor patru copii ai ei şi că cei doi fraţi mai mari, în vârstă de 16 şi 17 ani, care au reuşit să fugă la timp din casă, sunt şi ei în stare de şoc şi nu reuşesc să îşi revină. Întreagă familie este copleşită de durere şi nu îşi explică cum de Brandon şi-a prevestit moartea. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate