„Dacă ai avea amant sau amantă, cum i-ai trece numărul în agenda de telefon?” Întrebarea la care au răspuns sute de internauți

„Dacă ai avea amant sau amantă, cum i-ai trece numărul în agenda de telefon?” Această întrebare a stârnit amuzamentul ieșenilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Pe grupul de Facebook „Ești din Iași dacă...”, o tânără le-a adresat celorlalți utilizatori o întrebare neașteptată: „Dacă ai avea amant sau amantă, cum i-ai trece numărul în agenda de telefon?”.

Întrebarea a stârnit un val de comentarii printre ieșenii care au văzut mesajul și au încercat să dea răspunsuri care mai de care mai originale.

„Costel Vulcanizare”, „Mama”, „Ana de la unghii”, „Birou 1”, „Relații Clienți” au fost câteva dintre comentariile lăsate de fetele din grup. Una mai curajoasă a și făcut o confesiune: „Eu l-am trecut Reparații frigidere”.

Citeste si: Anca Serea, apariție uluitoare la o lună după ce a născut al șaselea copil

„Doru Service Păcurari”, „Dezmembrări Auto”, „Număr privat”, „ANAF” au fost câteva dintre răspunsurile oferite de bărbați. Un tânăr a recunoscut că a avut o aventură: „Eu o aveam trecută „Reglaj unghi direcție””.

Întrebarea a stârnit multe reacții și toată lumea s-a amuzat pe seama răspunsurilor. „Unii glumesc, unii se dau de gol. Nu este internetul un loc amuzant?”, a scris un tânăr. „Eu sunt aici doar ca să văd comentariul soțului! 😂”, a scris o fată.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate