Vedete

Dacă dansul la bară era probă la Exatlon, Roxana Vancea câştiga sigur! Nici Giani Kiriţă nu ar avea ce să comenteze la acest VIDEO

Roxana Vancea este, cu siguranţă, una dintre cele mai senzuale femei din România, iar preocupările ei cu privire la întreţinerea acestei imagini sunt de necontestat.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

De curând, Faimoasa Roxana, o împătimită a sportului, a început să se specializeze într-o direcţie care, cu siguranţă, îi face pe toţi bărbaţii să viseze cu ochii deschişi.

O clientă fidelă a sălilor de fitness, Roxana Vancea a reuşit, de-a lungul timpului petrecut în Reoublica Dominicană să impresioneze. La început, rezultatele ei au fost suficient de bune pentru a deveni ”player of the week”, doar că, odată cu venirea lui Giani Kiriţă, lucrurile s-au schimbat în rău pentru ea şi, în următoarea perioadă, au apărut şi certurile, ea abandonânnd competiţia din cauza antrenorului.

Întoarsă în România, frumoasa Faimoasă a decis să îşi extindă şi mai mult orizontul sportiv şi, de curând a început să practice cel mai senzual sport din lume: dansul la bară. Şi, ca să fim sinceri, îl practică cu un talent care ar face orice femeie să o invidieze şi, evident, orice bărbat să roşească...

 

 

Astfel, Roxana Vancea, asistată de una dintre amicele sale, a oferit o demonstraţie cât se poate de senzuală ale lucrurilor pe care le-a învăţat în ceea ce priveşte dansul la bară. Îmbrăcată sumar, purtând doar o pereche de pantalonaşi scurţi care îi –puneau în evidenţă formele suficient de mult pentru a demonstra tuturor că nu are picătură de celulită, cu o bustieră care arăta tuturor că bustul vedetei, deşi complet natural, nu are niciun fel de probleme şi este suficient de tonifiat pentru a putea oricând să se mândrească cu el, Roxana Vancea a arătat tuturor fanilor ei că are nişte abilităţi ieşite din comun şi că bara de striptease nu mai prezintă niciun secret pentru ea.

Faimoasa Roxana a renunţat la Exatlon din cauza lui Giani Kiriţă

E o emisiune la care se uită copiii şi la care împinsul, vorbitul urât şi jignitul femeilor nu cred că îşi au rostul. Dacă merge spre direcţia aia, eu clar nu mă mai regăsesc în ea”, a spus Roxana şi, deşi nu a dat numele lui Giani, a fost clar că vorbea despre el. ”Nu am avut neînţelegeri cu el. El a avut câteva neînţelegeri cu mine, la care am răspuns cât de diplomat am putut. Sunt o fire vulcanică şi am preferat să mă retrag”, a mai spus Faimoasa despre noul antrenor al echipei pe care alesese să o părăsească.

Galerie foto  Urmatorul articol