Daciana Sârbu şi-a făcut primul tatuaj la 40 de ani, pe vremea când era europarlamentar! Cum a reacţionat Victor Ponta!

Daciana Sârbu şi-a făcut primul tatuaj la 40 de ani, surprinzându-şi familia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Daciana Sârbu şi-a făcut primul tatuaj la 40 de ani, în 2017. În acea perioadă, soţia lui Victor Ponta era europarlamentar la Bruxelles, al doilea ei mandat, care s-a încheiat în primăvara lui 2019.

„Acolo lucrurile sunt mult mai organizate, sigur că este foarte multă birocrație, însă, cumva, poți avea satisfacția că ți-ai adus contribuția, că ai făcut ceva pe domeniul tău. În comparație cu ce faci aici, unde simți că trebuie să te supui mereu dorințelor partidului. Evident că ești și acolo o mică piesă dintr-un puzzle, însă acolo poți să simți cum schimbi ceva atunci când, de exemplu, un amendament făcut de tine este aprobat”, a mărturisit Daciana într-un interviu pentru life.ro.

Citeste si: Câţi bani câştigă soţia sexy a lui Rareş Bogdan! Frumoasa Florina este jurist şi se ocupă de afacerile familiei!

Citeste si: Victor Ponta şi Daciana Sârbu şi-au vândut o parte din avere! Vezi câţi bani au obţinut din cedarea a două apartamente, două terenuri şi două maşini!

Citeste si: Dragoste ca-n povești în politică! Ce tandru se comportă ”rigidul” Victor Ponta cu Daciana în public! I-a sărutat mâna în văzul tuturor

Daciana Sârbu şi-a făcut primul tatuaj la 40 de ani: "Nu l-am făcut ca să fiu mai frumoasă sau mai cool" 

Apoi, discuţia s-a îndreptat şi spre alte teme. “Câte tatuaje ai?”, a întrebat-o reporterul. “Unul singur”, a dezvăluit Daciana. „Și ce scrie?”, a fost chestionată partenera de viaţă a lui Victor Ponta, care are o fată cu acesta, pe Irina.

“Believe. L-am făcut la 40 de ani, spre surprinderea tuturor de acasă. L-am făcut și le-am arătat, iar Irina mi-a ținut o teorie despre ce o să fac eu când o să îmbătrânesc și o să arate urât și nu o să îmi mai placă. Și eu i-am explicat că nu l-am făcut ca să fiu mai frumoasă sau mai cool, ci pentru că mi-am dorit de mult.”, a spus Daciana. (vezi motivul pentru care Victor Ponta a fost în doliu)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate