Câţi bani câştigă soţia sexy a lui Rareş Bogdan! Frumoasa Florina este jurist şi se ocupă de afacerile familiei!

Din actele oficiale reiese câţi bani câştigă soţia sexy a lui Rareş Bogdan.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai e un secret câţi bani câştigă soţia sexy a lui Rareş Bogdan. Celebrul prezentator şi-a dat demisia din televiziune pentru a candida, din partea PNL, la alegerile europarlamentare din 26 mai, depunându-şi declaraţia de avere. El şi soţia sa, Florina, deţin un teren intravilan de 9.100 metri pătraţi în Alba Iulia şi altul de 2.349 metri pătraţi în Voluntari, un apartament de 100 metri pătraţi în Cluj-Napoca şi o casă de 321 metri pătraţi amprenta la sol în Voluntari. Cei doi deţin o colecţie de tablouri în valoare de 200.000 de euro, ceasuri de 200.000 de euro, bijuterii de 150.000 de euro şi “argintărie” de 15.000 de euro.

Citeste si: Gabriel Oprea și-a băgat ginerele pe listele UNPR pentru europarlamentare! Ce avere are acum fiica politicianului și soțul ei? EXCLUSIV

Citeste si: Victor Ponta şi Daciana Sârbu şi-au vândut o parte din avere! Vezi câţi bani au obţinut din cedarea a două apartamente, două terenuri şi două maşini!

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: ”Regele” Iordănescu: 1.000.000 lei depozitați în bancă și 100.000 mp de teren în Ilfov! Averea uriașă a fostului selecționer

Câţi bani câştigă soţia sexy a lui Rareş Bogdan: ”Nu mi-e ruşine să vorbesc despre averea mea" 

În total, aceste bunuri se ridică la 565.000 de euro. Rareş şi soţia sa, Florina, au aproximativ 60.000 de euro în conturi, dar şi datorii la bănci de 349.244 euro. ”Nu mi-e ruşine să vorbesc despre averea mea. Vreau să introduc în politică conceptul de "bogat şi cinstit". Soţia mea este fiica unui milionar clujean”, a dezvăluit Rareş Bogdan într-un interviu online pe care i l-a acordat lui Mădălin Ionescu. Socrul lui Rareş este Vasile Vita, unul din cei mai potenţi oameni de afaceri din Ardeal. El a pus, în 1991, bazele unei afaceri de distribuţie a componentelor electronice la Cluj. (vezi cât de bogat este Mihai Sturzu)

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate