Dan Bittman a izbucnit din nou! Artistul, revoltat din cauza restricțiilor: „Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva drepturile în felul în care mi se restrâng acum”

Dan Bittman a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre nemulțumirile lui legate de măsurile restrictive impuse de autorități în plină pandemie de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Dan Bittman
Dan Bittman

Dan Bittman, unul dintre cei mai cunoscuși artiști din România, a izbucnit din nou, după ce Capitala a depășit indicele de 3 persoane infectate la mia de locuitori și autoritățile au impus noi măsuri. Restricțiile l-au scos din minți pe cântăreț, care spune că cetățenii se lasă manipulați și că în România ar trebui să se acționeze la fel ca în țările nordice, unde nu sunt atât de multe resctriții și Guvernul oferămai multe încredere oamenilor.


In articol:

„Pericolul există (...) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (...) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu', pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează. În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur. De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (...) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (...) Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român... Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general (…)”, a declarat Dan Bittman în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Anunțul devastator al medicului Adrian Streinu-Cercel. Când scăpăm de Covid-19. „Toți suntem în aceeași mare problemă”

Citeste si: Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Dan Bittman, nemulțumit de faptul că i-au fost restrânse drepturile

Dan Bittman a comparat perioada comunistă, în care Nicolae Ceaușeșcu se afla la conducerea țării, cu ce se întâmplă acum la noi în țară.

"Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă în felul în care mi se restrânge acum, în plină democraţie. Sunt nişte drepturi, cred că încă le mai avem. Aflu de la zi la zi că mi se restrâng toate drepturile posibile”, a mai spus el, în cadrul aceleiași emisiuni de televiziune.

sursa: Antena 3

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

România a devenit spaima unei mari puteri mondiale: Are acum o cupolă defensivă!

Cea mai bună shaorma din lume se face acasă! Rețeta delicioasă și sănătoasă a celebrului chef Adi Hădean

Cifre alarmante! Cel mai mare bilanț de la începutul pandemiei în România a fost înregistrat astăzi

Date oficiale transmise de Raed Arafat! Lista localităților aflate în scenariul roșu în România: „De aici vine presiunea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies