Vedete

Dan Condurache, declaratie transanta: “Sunt adeptul pensionarii devreme a actorilor. Sa nu ne taram prin teatre!” Actorul, cunoscut tinerilor din serialul “Pariu cu viata” e trist ca in ultimii 20 de ani nu prea au fost roluri pentru el in teatru

Actorul Dan Condurache este pe scena de aproape 40 de ani, a jucat in numeroase filme, dar spune ca se pregateste de pensie.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Dan Condurache este actor la Teatrul MicDan Condurache are 63 de ani si spune ca nu-i place sa vada actori “tarandu-se prin teatru”. “Sunt adeptul pensionarii devreme a actorilor – varsta de 57 de ani mi se pare ca era o varsta optima, asta era varsta la care se iesea inainte la pensie – cine poate sa continue, sa continue, iar daca nu mai putem, atunci sa nu ne taram prin teatre. Si asa sunt destui actori absolventi ai atator scoli de teatru (cifra de scolarizare este mare) care asteapta sa isi dea obolul”, a marturisit actorul intr-un interviu pentru Ziarul Metropolis.Dan Condurache (stanga), alaturi de Mihai Dinvale in "Baietii de aur" de la Teatrul Mic (foto: ziarulmetropolis.ro)

Actorul, care este angajat al Teatrului Mic sustine ca in ultimii ani nu prea a mai jucat, ca nu au fost roluri pentru el. “Acum joc intr-o singura productie. Este vorba de „Baietii de aur” a lui Neil Simon. Dupa o anumita varsta oferta de roluri e mult mai restransa. De altfel, in ultimii 20 de ani nu am prea jucat”, a marturisit Dan Condurache.DAn Condurache, alaturi de colegii sai din serialul "Pariu cu viata"

Totusi, Condurache a fost des solicitat in filme de scurt sau lung metraj. Iar tinerii, il cunosc din serialul “Pariu cu viata”. De altfel, in ultimii ani, Condurache a jucat in mai multe seriale TV.

Galerie foto