Dan Diaconescu, lovit unde-l doare mai tare! Probleme mari pentru femeile din viața fostului șef OTV! EXCLUSIV

Imperiul lui Dan Diaconescu se destramă de la o zi la alta. După ce autoritățile l-au lăsat fără avere pe fostul șef al OTV, acum a venit rândul femeilor din viața lui.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Dan Diaconescu are din ce în ce mai multe probleme, deși a ieșit de ceva vreme din închisoare. Fostul șef al OTV are în continuare datorii uriașe, ca urmare a creditelor luate pe vremea când era mogul, iar autoritățile au luat la control și averea apropiaților lui.

Vila directoarei OTV, scoasă la licitație

Așa s-a ajuns în situația ca cele mai importante femei din viața lor să-și piardă, la rândul lor, averile. Este vorba despre Emilia Silvia Bățău, iubita lui Dan Diaconescu și Diana Voiculescu, fosta directoare de la OTV și om de încredere al șefului ei.

Citeste si: Caseta ”pierdută” cu Ludovic Orban dezlănțuit la onomastica romilor Nestronom și Prințul! După ”multe pahare”, fostul premier a urcat pe mese, a pupat pirandele și s-a lăsat mânjit cu frișcă! VIDEO

În urmă cu câteva luni a fost vândută la licitație o vilă situată în Sinaia, proprietate a Dianei Voiculescu, fosta șefă a OTV. Imobilul a fost scos inițial la vânzare cu 155.000 de euro, însă abia după 7 licitații organizate de executorul judecătoresc, a fost vândută.

Casă iubită dan diaconescu
Casa de la munte care a aparținut directoarei OTV și iubitei lui Dan Diaconescu

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Casa formată din parter, mansardă, demisol și boxă (în total aproximativ 260 mp) plus un teren de 482 mp a fost pierdut de directoarea lui Dan Diaconescu după ce aceasta a garantat un împrumut la bancă de peste 5 milioane de euro făcut de societatea care administra OTV. Banii au fost luați în 2011 și urmau să fie înapoiați doi ani mai târziu, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Citeste si: Dan Diaconescu, din nou in inchisoare! Dupa cateva zile la mare cu familia, fostul om de televiziune a revenit la Jilava!

Între timp, Diana Voiculescu i-a vândut casa Emiliei Silvia Bățău, iubita lui Dan Diaconescu, însă banca a atacat în instanță contractul de vânzare-cumpărare și l-a anulat. Totuși, Emilia și Diana au făcut front comun și au încercat să conteste executarea silită, fără însă a avea succes.

Imobilul a fost vândut la lictație publică și a fost achiziționat de un om de afaceri din București.

Iubita lui Dan Diaconescu, front comun cu directoarea OTV

Anul trecut, Bățău și Voiculescu au încercat să oprească executarea silită a unui imobil din Constanța, însă tot fără succes. Ele speră însă să aibă mai mult noroc în ceea ce privește o altă contestație care însă are legătură cu o proprietate din sectorul 1 al Capitalei.

Dan Diaconescu iubită
Iubita lui dan Diaconescu

Cât despre Dan Diaconescu, acesta și-a pierdut oficial toată averea, așa că cei care l-au creditat nu mai au ce să-i ia. În cazul lui, procesele s-au oprit de aproximativ un an. Dan Diaconescu a fost eliberat recent după ce și-a petrecut câțiva ani în închisoare pentru șantaj, însă are interdicție de a mai face decarații publice timp de 10 ani.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a petrecut Dan Diaconescu la un grătar cu mici și creveți! Uite-l pe Diaconescu în pantaloni scurți și cu o bere în mână: „Pe barosăneală!” FOTO

Ce a făcut Dan Diaconescu la mormântul tatălui său? Fostul patron al OTV-ului se îngrijește ca de ochii din cap de locul de veci al părintelui FOTO EXCLUSIV

Dan Diaconescu, in culmea fericirii! A iesit din inchisoare. Care a fost primul lucru pe care l-a facut

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Se scoate certificatul verde? Cum vom intra în magazine de Sărbători

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Raed Arafat spulberă speranțele tuturor românilor. Ce se va întâmpla de sărbători: „Oamenii trebuie să înțeleagă. Situația este dificilă”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies