Dana, ”Criminala” de la Mall! Nevasta lui Leo de la Strehaia a stârnit priviri pofticioase cu pantalonii mulați, din piele

Dana Criminala a făcut senzație la un centru comercial din București cu o pereche de pantaloni mulați din piele.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Dana este cu adevărat criminală chiar dacă văzută în realitate parcă nu mai are strălucirea de altădată. Vârsta începe totuși să-și spună cuvântul, mai apare câte un rid pe ici pe colo, mai un cearcăn... Cu toate astea, Dana Criminală rămâne criminală indiferent de vârstă. Nu degeaba ”maturele” au ajuns la mare căutare în acest an.

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins imagini cu Dana și Leo de la Strehaia, după o scurtă partidă de cumpărături (pentru ea), luând masa la un fast-food dintr-un centru comercial. Dana nu a făcut rabat de la calorii semn că formele generoase sunt mai importante decât silueta fină.

Citeste si: Mama tinerei arsă de vie de fostul iubit a postat un mesaj incredibil înainte ca Valentina să fie ucisă: „Nu te certa, nu te enerva, chiar dacă nu merită”

Citeste si: Cosmin Dan, criminalul din Buzău, este poreclit ”Martorul”! Tânărul ar fi fost reclamat de multe ori la Poliție, dar ar fi scăpat de acuzații

Citeste si: Dana Săvuică arată senzaţional la 48 de ani, dar Iulia Albu a desfiinţat-o fără milă. Uite ce ţinute ale vedetei au primit celebrul trofeu "BAU"! "Pantalonul nefericit" FOTO!

Au ”ievaluat-o” zeci de priviri

Drept dovadă la afirmația de mai sus: Dana s-a ridicat de la masă și a reușit să întoarcă în jur de 12 capete de bărbați după ce și-a etalat pantalonii mulați din piele. Nici măcar prezența impunătoare a lui Leo n-a putut împiedica privirile jucăușe și pofticioase ale bărbaților de toate vârstele care au încercat o scurtă ”ievaluare”, vorba lui Tudorel Toader. Concluzia – Dana se ține bine!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate