Dana Nalbaru si Dragos Bucur pot fi decazuti din drepturile parintesti? Sebastian Bodu spune ca e ilegal sa-ti retragi copilul de la scoala

Informatia ca Dana Nalbaru si sotul ei, Dragos Bucur au decis sa-si retraga fetita de la scoala, a impartit lumea in doua. Multi sunt cei care sustin ca sistemul de invatamant romanesc este la pamant si ca hotararea celor doua vedete este foarte buna, dar toti admit ca este una extrem de curajoasa. Politicianul Sebastian Bodu, fost sef al Fiscului, aduce insa argumente privind faptul ca cei doi incalca legea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereDana Nalbaru si Dragos Bucur sunt parintii a doi copiiIn urma cu cateva zile, pe pagina sa de sociaizare, Dana Nalbaru a facut anuntul ca fiica ei, Sofia, de 9 ani, a fost retrasa de la scoala. “Am retras-o  pe Sofia de la scoala. De tot. Am ales ca ea sa invete in sistem home schooling despre lucrurile care ii plac si fara constrangeri, fara competitii impuse, fara note sau calificative. Ne-am gandit bine inainte de a lua aceasta decizie si ne-am “facut temele” inainte de a ne arunca spre un asemenea viitor”, este un fragment din mesajul Danei Nalbaru, care a explicat ca fiica ei va invata de-acum inainte doar ce i se potriveste si ce ii place, ca va avea cursuri si va sta la birou sau in fata calcatorului, dar fara a merge la o scoala in forma clasica a cuvantului.

Sebastian Bodu, fost sef al Fiscului, sustine insa ca decizia vedetelor este una ilegala si exista posibilitatea ca ele sa fie decazute din intrepturile parintesti pentru retragerea copilului de la scoala.

Ce spune Bodu despre decizia celor doua vedete aflati pe stirilekanald.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate