Dana Rogoz povestit într-o postare pe Instagram ce i s-a întâmplat în toiul nopții.
Dana Rogoz

Vedete

Dana Rogoz a avut o noapte de coșmar. Ce s-a întâmplat cu actrița? A țipat atât de tare încât și-a speriat soțul

Dana Rogoz povestit într-o postare pe Instagram ce i s-a întâmplat în toiul nopții.

În această diminieață, celebra actriță a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, în care le-a povestit urmăritorilor săi prin ce momente a trecut cu o noapte în urmă. Seara începuse bine pentru Dana și fetița sa, Lia, pe care încerca să o adoarmă. Dana a povestit că în timpul nopții, Lia a lovit-o din greșală cu capul în nas. Durerea pe care a simțit-o a făcut-o pe acesta să țipe, încât l-a trezit până și pe soțul ei.

Radu, soțul Danei Rogoz s-a speriat foarte tare și a venit imediat pentru a vedea ce se întâmplă. Artista spune că nu a fost nevoie de  nico intervenție, soțul său reușind să o ajute. „A pârâit!!!Am urlat atât de tare, încât Radu a sărit din pat, a aprins lumina și era gata-gata să-mi pună nasul la loc?", a scris Dana în postarea de pe Instagram

Citeste si: Dana Rogoz, despre problemele de sănătate! A fost diagnosticată cu o boală de care nu va scăpa niciodată: „Sunt pe tratament”

Nici vedetei nu i-a venit să creadă că o simplă lovitură în somn poate fi atât de dureroasă și îi poate lăsa urme chiar și a doua zi de la întâmplare. Acum, totul pare a fi o poveste amuzantă, cum că micuța, fără vreo intenție a reușit să îi provoace mamei sale una dintre cele mai mari sperieturi.

„Uitați-vă bine la nasul meu! Așa arăta înainte să-mi dea Lia azi-noapte un cap în el.??? Acum râd, dar nu vreți să știți ce dureros a fost.

Încă e puțin umflat și sper să nu îmi rămână strâmb. Să nu credeți după că am avut vreo intervenție. Nope, doar o mișcare sigură și în forță a capului ei spre nasul meu, făcută pe întuneric, în pat, în timp ce speram că o voi adormi curând”, a mai povestit Dana.

Dana Rogoz povestit într-o postare pe Instagram ce i s-a întâmplat în toiul nopții.
Dana Rogoz și Lia[Sursa foto: Instagram]

Dana Rogoz-un exemplu de femeie puternică

Dana Rogoz este cunoscută pentru familia sa frumoasă cu care se mândrește.

Celebra actriță și soțul ei, Radu Dragomir au împlinit de curând nouă ani de la căsătorie, în ciuda faptului că majoritatea oamenilor nu le-au acordat șanse datorită diferenței de 19 ani dintre ei. Cu toate acestea, Dana Rogoz și soțul acesteia formează unul dintre cele mai frumoase și legate cupluri din showbiz-il autohton.

Citeste si: Dana Rogoz și soțul ei sărbătoresc nouă ani de căsătorie. Ce declarație de dragoste i-a făcut actrița partenerului său?

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

"Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Ceea ce mă bucură cel mai mult este că, în continuare, Radu îmi este şi cel mai bun prieten", a declarat Dana

,,Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par, de cele mai multe ori, eliptice şi fără sens. Când mă gândesc la el, parcă mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubeşte", a mai adăugat actrița.

Mama model, Dana are doi copii împreună cu Radu, o fetiță și un băiețel pe care îi iubesc necondiționat și sunt activi în creșterea lor.

Primul copil, Vlad s-a născut în 2014, urmând ca în 2020 viața lor să se schimbe și încă o minune să apară în viața lor, Lia.