Dani Mocanu, colaborare inedită cu Andy de la ”Puterea Dragostei”! ”O să explodeze”

Dani Mocanu, manelistul care își dorește din toată inima să ajungă să filmeze în cadrul show-ului ”Puterea Dragostei”, a decis, zilele trecute, să înceapă o colaborare cu unul dintre starurile din emisiune.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, Dani Mocanu vrea să lanseze, cât de curând, o melodie cu care să ”rupă”, din nou, topurile Youtube, motiv pentru care îi va face, așa cum obișnuiește, și un videoclip pe măsură, apelând, din acest motiv, la unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la ”Puterea Dragostei”, Andy.

Citeste si: Dani Mocanu spală pe jos cu Jador de la ”Puterea Dragostei”! Ce spune despre manelist VIDEO

Citeste si: Dani Mocanu spală pe jos cu Jador de la ”Puterea Dragostei”! Ce spune despre manelist VIDEO

Citeste si: Dani Mocanu, pe șleau despre problemele lui cu legea: ”Eu sunam și îmi ceream banii mei” EXCLUSIV

”Dacă tot am spus că sunt în căutarea unei relații, cred că aș merge la ”Puterea Dragostei”! Sincer, am urmărit puțin emisiunea și sunt câteva fete drăguțe! Chiar dacă îmi place cineva, nu am cum să spun acum...”, a spus Dani Mocanu. Mai mult decât atât, cum în casa ”Puterea Dragostei” ar avea un rival în ceea ce privește muzica, pe Jador, un manelist care, acum, este la modă, Dani Mocanu a explicat că mai puțin experimentatul cântăreț nu reprezintă, sub nicio formă, un pericol pentru el.”Nu, nici nu vreau să deschid subiectul despre alții. Cu mine nu există concurență cu nimeni, eu sunt eu!”, a spus, încrezător în șansele sale de a convinge fetele din casa ”Puterea Dragostei” că este mult mai ”puternic” decât Jador.

fara descriere

Și, în așteptarea invitației de a participa la show-ul la care visează să apară, Dani Mocanu face tot ce îi stă în putință să își apropie fanii emisiunii. Așa că, de curând, a apelat la Andy, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la ”Puterea Dragostei”, cei doi stabilind condițiile colaborării. ”El va apărea în clipul care va ieși pe piață zilele acestea, vom filma ceva foarte tare. Se potrivește la fix cu ce aveam eu în mine, este amicul meu încă de dinainte de a apărea la ”Puterea Dragostei”, iar acum am apleat la serviciile lui. Sunt încântat de colaborare și sunt convins că îi va plăcea și lui rezultatul. Videoclipul o să explodeze, va fi ceva unic”, ne-a spus, în exclusivitate, Dani Mocanu.

 

Dani Mocanu, problemele cu legea, recorduri pe Youtube

”Eu sunam și îmi ceream banii mei, i-am cântat acestei fete și sunam, era normal să îmi cer banii mei. Alo, ai făcut bani? Păi trimite-mi banii înapoi, nu mă interesează pe mine din ce faci bani... Că ești prostituată sau peștoaică, sau criminală... Mie dă-mi banii mei, ți-am cântat, nu mă interesează ce faci tu”, explică Dani Mocanu, pentru WOWbiz.ro, problemele pe care le-a avut cu legea.

Dar, se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi, semn că Dani Mocanu se bucură de un succes uriaș.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate