Dani Mocanu, dezvăluiri incredibile despre viața lui: ”Am prejudiciu de 1.600.000 de lire sterline”

Retragerea din lumea muzicii și a showbiz-ului a celebrului Dani Mocanu a surprins pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât, devenit cunoscut pentru versurile care proslăvesc diverse ocupații nu tocmai ortodoxe, manelistul a anunțat că și-a închinat viața Domnului.

Dani Mocanu
Autor: Calin Perian

In articol:

De curând, Dani Mocanu a decis să vorbească despre ceea ce i se întâmplă acum, dar și să povestească lucruri care s-au întâmplat înainte de a fi celebru.

Citeste si: Dani Mocanu și-a făcut încă un tatuaj în care își explică deciziile: ”Nu mă tem de niciun rău!”

Iar unul dintre lucrurile pe care Dani Mocanu le-a dezvăluit fanilor săi este legat de situația financiară pe care o are, sugerând totodată că procesele în care este acuzat de tot felul de ilegalități sunt mai complicate decât și-ar putea dori.

Dani Mocanu
Dani Mocanu e obligat sa nu se afiseze cu averea

Întrebat e fanii săi, pe conturile de socializare, câți bani a cheltuit cu mașinile care stau în garajul său, Dani Mocanu a dezvăluit, fără să vrea probabil, că trebuie să facă diverse manevre pentru a nu-și afișa întreaga avere. ”Eu nu pot să mă afișez cu bunuri fiindcă am prejudiciu de 1.600.000 de lire sterline. Dacă puteam, vă arătam că banii ce i-am făcut eu nu i-a făcut niciun artist în ultimii zece ani”, a spus Dani Mocanu. Și, dacă tot a venit vorba de mașinile pe care le conduce, fostul manelist a mai făcut o dezvăluire care îi poate provoca mari probleme legale: faptul că permisul de conducere l-a luat în urma unui ”cadou” de 1.500

de euro.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Dani Mocanu a ajuns în trending cu prima piesă creștină!: ”Isus este viața mea, șeful meu”

În altă ordine de idei, pare-se, Dani Mocanu sugerează că versurile melodiilor pe care le-a cântat de-a lungul timpului, multe dintre acestea cât se poate de controversate pentru că ridicau în slăvi comportamentul de ”băiat de cartier” sunt inspirate din fapte reale, trăite chiar de

el. Mai exact, recunoaște Dani Mocanu, înainte de a deveni cântăreț nu se ocupa, neapărat, cu lucruri tocmai ortodoxe. ”Furam, spărgeam”, spune Dani Mocnau când vine vorba de ocupațiile pe care le avea înainte de a intra în lumea showbiz-ului și de a deveni unul dintre cei mai de succes cântăreți ai României.

Dani Mocanu
Dani Mocanu nu a fost ”prea cuminte” pana nu s-a retras din muzica

Dani Mocanu s-a botezat evanghelist

”Da, sunt pocăit, cum se spune.

Sunt, de fapt, evanghelist”, ne-a spus Dani Mocanu. ”De exemplu, chiar dacă am o groază de evenimente în weekend, eu sunt cuminte. Adică, ca să mă înţelegeţi, eu nu am iubită şi mă comport ca atare. Adică, dacă văd o femeie şi îmi place, dacă văd că e disponibilă, profit. Adică, ne combinăm pentru o noapte… Sau pentru o partidă de sex. Dar, niciodată nu o fac dacă e duminică. Adică, eu respect cu stricteţe ideea că duminica e o zi închinată Domnului, nu păcatelor”, ne-a explicat, acum ceva timp, Dani Mocanu.

Citeste si: Dani Mocanu a lansat o nouă piesă! N-a putut sta departe prea mult timp de muzică

 

Dani Mocanu nu va reveni în lumea manelelor

”Am ales să pun stop unei cariere frumoase, unei cariere care mi-a adus mulți bani, care mi-a adus putere, valoare, notorietate, care m-a făcut cunoscut pe tot Pământul.(...) Nu la voia întâmplării am ajuns numărul 1 în tot ceea ce înseamnă muzică în România. Cineva a fost în spatele meu tot timpul, mi-a dat forță, pentru că de unul singur e imposibil să ajungi unde am ajuns.(...) Trebuie să curățăm viețile noastre, nu doar mâinile noastre. Trebuie să curățăm sufletele noastre. În spatele meu era Dumnezeu, El m-a ajutat și mi-a dat forță să ajung numărul 1. Renunț la tot pentru Dumnezeu.(...) Sunt legendă pentru România, o întreagă generație a crescut cu muzica mea, și sunt convins că măcar 10 persoane se vor pocăi și îl vor urma pe Dumnezeu. Îmi pare rău din suflet că vă las și că îl urmez pe Dumnezeu, pentru că, sincer să fiu, cui nu îi place puterea, succesul? Cui? Dar, din păcate, tot ce avem pe Pământ este trecător și este doar o minciună. Dar vă promit așa: în scurt timp veți vedea zeci, sute de prostituate pocăite, am să mă duc personal să le povestesc de Dumnezeu, să le povestesc personal de Dumnezeu”, a explicat Dani Mocanu. Mai mult, pentru a fi clar, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Dani Mocanu a mai spus că nu va reveni în lumea manelelor. ”Nu m-am gândit să mă duc să când la diverse evenimente, deși am primit oferte. Decizia mea este definitivă, nici nu mă gândesc să mă întorc în domeniu”, ne-a mai mărturisit Dani Mocanu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cel mai bine păzit secret al lui Dani Mocanu a fost aflat! Manelistul are o groază de copii

Dani Mocanu revine în muzică! ”Regele vizualizărilor” a făcut anunțul mult așteptat: ”Îmi este foarte dor de voi”

Dani Mocanu, apariție senzațională! Cum s-a postat manelistul pe internet

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Rușii tocmai au anunțat că războiul este inevitabil! Urmează o „baie de sânge” în Ucraina!

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Istoria secretă. LGBT în Evul Mediu și obiceiurile ciudate ale unor domnitori români. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies