Dani Mocanu, ”iureș” într-un club din Germania! A cântat până dimineața

Dani Mocanu este, cu siguranță, unul dintre cei mai ocupați maneliști ai momentului, controversatul cântăreț fiind solicitat pentru show-urile sale prin toate colțurile Europei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

De curând, Dani Mocanu a fost într-un club din Germania, loc în care a făcut un show de zile mari, spre buicuria sutelor de invitați prezenți acolo.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei și Alex Beni, noul concurent de la Puterea Dragostei! Și-au imortalizat sărutul într-o fotografie și au făcut-o publica: „Îi iei la rând pe toți”

Citeste si: None de la Puterea dragostei a făcut publice imagini intime cu Roxana! Concurenta e dezbrăcată și...! "Uite, Mocane, să mai stai cu ea..."

Citeste si: Hamude aruncă bomba despre Bernadett de la Puterea dragostei. ”Ii place de Jador”

Dani Mocanu a decis, de curând, să înceapă un adevărat turneu european, manelistul urmând ca în perioada următoare să viziteze mai toate țările în care există comunități mari de români, starul fiind dat cu un concert într-un club din Germania. Evident, la evenimentul cu pricina, Dani Mocanu s-a dat peste cap să facă show și, spun sursele noastre, deși trebuia să cânte doar două ore, la insistențele celor din respectiva locație, a făcut-o timp de cinci ore. ”A cântat până dimineața, nu îl mai lăsau să plece din club. E adevărat, nici lui Dani Mocanu nu a avut de ce să îi pară rău, că au fost mai toți darnici și a făcut bani buni din dedicații”, ne-a spus unul dintre cei care au asistat la show-ul care a avut loc în Germania.

fara descriere

 

Dani Mocanu a vorbit despre problemele lui cu legea

”Eu sunam și îmi ceream banii mei, i-am cântat acestei fete și sunam, era normal să îmi cer banii mei. Alo, ai făcut bani? Păi trimite-mi banii înapoi, nu mă interesează pe mine din ce faci bani... Că ești prostituată sau peștoaică, sau criminală... Mie dă-mi banii mei, ți-am cântat, nu mă interesează ce faci tu”, explică Dani Mocanu, pentru WOWbiz.ro, problemele pe care le-a avut cu legea.

Dar, se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi, semn că Dani Mocanu se bucură de un succes uriaș.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate