Dani Mocanu, probleme în cuplu?: „Veți muri nefericite...”

Dani Mocanu este extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă în viața sa personală.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

La scurt timp după ce a dezvăluit că și-a schimbat look-ul de dragul noii iubite, se pare că lucrurile nu merg prea bine pentru Dani Mocanu.

Acesta susține că le respectă foarte bine pe femeile care țin să aibă o familie fericită și care lupăt pentru ea.

Încă o săptămână trecuta cu bune si rele. Tocmai am aterizat la București după 2 deplasări în #Germania si #Elvetia. Mergem acasă sa ne încarcăm putin bateriile iar la sfârșitul acestei săptămâni vom pleca în #Turcia. (Respect pt acele femei care își doresc o familie, restul....) Veți muri nefericite", a scris Dani Mocanu.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

 

Dani Mocanu și-a schimbat look-ul de dragul iubitei


După ce și-a făcut o serie de tatuaje cât se poate de explicite despre credințele sale, pe pieptul manelistului făcându-și loc, printre altele, și ”Cina cea de taină”, în momentul în care a ieșit din arest, fiind acuzat de proxenetism, acum, Dani Mocanu, se pregătește de o nouă ”relansare”.

Evident, a schimbat și mesajele pieselor pe care le promovează în ultima perioadă, subiectul ales fiind femeile care vor să profite de finanțele bărbaților de lângă ele, așa că și-a schimbat, din nou, look-ul. Mai mult, ne-a recunoscut Dani Mocanu, a făcut-o și la insistențele noii sale iubite, o domnișoară pe care, momentan, o ”ține la secret”.

„Am o iubită nouă si mi-a spus că îmi stă mai bine fără barbă, dar îmi pare rău acum! Am plâns două zile după barba mea. Dar, la ce sacrificiu am făcut pentru ea, dacă se va dovedi că nu a meritat... o mănânc! O să văd dacă merită și, dacă da, o să o prezint public! Dacă nu, nu știu ce îi fac”, ne-a spus, în exclusivitate, Dani Mocanu.

Dani Mocanu a vorbit despre problemele lui cu legea

„Eu sunam și îmi ceream banii mei, i-am cântat acestei fete și sunam, era normal să îmi cer banii mei. Alo, ai făcut bani? Păi trimite-mi banii înapoi, nu mă interesează pe mine din ce faci bani... Că ești prostituată sau peștoaică, sau criminală... Mie dă-mi banii mei, ți-am cântat, nu mă interesează ce faci tu”, explică Dani Mocanu, pentru WOWbiz.ro, problemele pe care le-a avut cu legea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate