Dani Oțil, anunț surprinzător: „Gata! Am dat inelul!"

Îndrăgitul prezentator, Dani Oțil, a ridicat niște semne de întrebare cu o postare de pe un site de socializare, spunând că a oferit inelul. Discutându-se despre un inel de logodnă, fanii au crezut că, în sfârșit, Dani se pune la casa lui, renunțând la burlăcie. Îndrăgitul prezentator, Dani Oțil, a ridicat niște semne de întrebare cu o postare de pe un site de socializare, spunând că a oferit inelul. Discutându-se despre un inel de logodnă, fanii au crezut că, în sfârșit, Dani se pune la casa lui, renunțând la burlăcie.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Numai că vedeta a lămurit misterul foarte repede. Un ”confrate” a fost cel care a primit inelul, iar viitoarea soție se va bucura, firește, din toată inima. Inelul, a precizat Dani Oțil, valorează ”un pic peste 1000 Euro” și, pentru ca totul să fie cât mai frumos, se potrivește cu ochii viitoarei soții.

Cui a oferit Dani Oțil inelul?

Citeste si: Am surprins-o pe Roxana de la Puterea Dragostei la machiaj, înainte de a intra în emisiune! Așa sigur nu ai văzut-o până acum VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: O mamă de 36 de ani făcea sex cu unul dintre colegii de clasă ai fiicei sale: „Ne-am trimis sute de mesaje”

Citeste si: Pacienţi oripilaţi de ţinuta medicului pediatru: „Are hainele murdare, rupte şi miroase a urină. Copilului meu i s-a făcut rău şi a vomat“

Susținătorii lui Dani Oțil nu au întârziat să reacționeze la postarea buclucașă, după cum se poate observa și în imaginea de mai jos.

fara descriere

Dani Oțil și viața de familie

Dani Oțil a vorbit despre căsătorie și copii, iar prezentatorul TV a mărturisit că își dorește foarte mult să devină tătic. Relația fierbinte până la incandescență dintre Dani Oțil și sexy-manechina Gabriela Prisăcariu a rămas, multă vreme, ferită de privirile curioșilor. Timpul a trecut, iar cei doi par, în continuare, mai fericiți ca niciodată. Firește, nu se mai ascund de nimeni, cu atât mai mult acum, când iubirea pasională dintre ei nu mai constituie un mare secret monden.

”Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei… Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”, a dezvăluit Dani Oțil pentru o publicatie mondena.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate