
kanald.ro
Vedete
Dani Otil a povestit ce experienta a avut el atunci cand a mers sa ia masa la un restaurant cu doua stele Michelin.
Matinalul a rememorat in stilu-i caracteristic episodul pe care l-a trait si cum a facut foamea la localul de fite unde comandase si fel principal, si desert.
"Restaurant pe o stanca, doua stele Michelin. Vine un ospatar, ne aduce niste ulei de masline, ne pune la masa. Pe noi ne rodeau soriceii in stomac. Am luat uleiul de masline, nu aveam pe ce sa il punem. Muream de foame, am cerut niste paine.
La felul principal mi-a adus niste gheare de porumbel. Ziceai ca facuse porumbelul o criza de epilepsie! Porumbelul era mic, cat o vrabie! Era porumbelul intr-un pahar. Doua gheare in sus, ieseau dintr-un mousse. De trei ori m-am dus la toaleta. Nu imi era rau, dar voiam sa vad daca mai manca si altcineva asa ceva, ca nu stiam pe unde se baga in gura. Seful de sala mi-a aratat cum se mananca. La desert nu pot sa spun ce am mancat. Pentru ca nu stiu ce era. Era o chestie atat de mica, incat nici nu stiam unde e. Era pe o farfurie mare. Trebuia sa ai un detector de metale ca sa gasesti desertul. Era mai mult manjita farfuria. Am mancat tot cosul de paine, painea a fost baza. Desertul era ca o sparcaiala, o voma de broscuta mica. Era o movilita, cat degetelul lui Tom Degetel! Nu am stiut cum se mananca, dar am lins farfuria. Taranu' la stele Michelin! Asa e french cuisine, nu toata lumea intelege", a spus Dani Otil.