Dani Oţil i-a prezis iubitei lui What`s Up că o să aibă probleme cu bărbaţii: "Nu o să te măriți niciodată cu atitudinea asta"

Dani Oţil i-a prezis lui Alice Badea că o să aibă probleme cu atitudinea ei provocatoare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Dani Oţil i-a prezis lui Alice Badea că o să fie greu să îşi găsească un partener de viaţă. Alice, care este  profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti, a fost invitată, la un moment dat, la emisiunea matinală realizată de Dani şi Răzvan. Alice a venit îmbrăcată într-o fustă transparentă, prin care i se vedeau picioarele şi lenjeria intimă, iar Dani Oţil a reacţionat, în glumă: "Nu o să te măriți niciodată cu atitudinea asta". Alice a colaborat cu artişti importanţi din România: Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays, JO, What's Up.

Citeste si: Ce pedeapsă a primit What's Up după ce și-a bătut iubita. Artistului i s-au adus și alte acuzații

Citeste si: Primele imagini cu What’s Up după ce și-a bătut iubita! Artistul are mai multe răni pe corp

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: What's Up a fost arestat! A bătut-o pe Alice, noua iubită! Ce s-a întâmplat în apartamentul ei

Alice Badea a făcut primele declarații după ce, luni seară, a sunat la poliție și a anunțat că a fost bătută de fostul ei prieten, What`s Up. La adresa apartamentului violonistei a ajuns un echipaj de poliție. Cântărețul a devenit și mai agresiv la vederea oamenilor legii, astfel că a sfârșit încătușat și dus la secția de poliție pentru a da mai multe declarații. (vezi ce a făcut Alice la Poliţie)

fara descriere

Dani Oţil i-a prezis lui Alice Badea că o să aibă probleme. What`s Up a muşcat de mână un poliţist

Alice Badea a fost contactată de reporteri pentru a da mai multe detalii despre incident, dar a negat că a sunat la poliție. Mai mult, ea a declarat că What’s Up nu a fost agresiv fizic, însă a recunoscut faptul că la domiciliul ei au existat mai multe contradicţii. Iubita artistului l-a însoțit la sediul de poliție, unde au sosit ulterior și părinții artistului.  De la secția de poliție, What's Upp a fost dus la Parchet pentru a vorbi cu procurorii. Conform declarțiilor unui reporter, artistului i se aduce și acuzația de ultraj pentru că a mușcat de mână un polițist.

What's Up a fost arestat după ce a fost implicat într-un scandal violent cu iubita lui, Alice. Luni seară, în jurul orei 19:30, What's Up a fost arestat. Artistul a fost implicat într-un scandal violent care a avut loc în apartamentul iubitei lui din Capitală. Oamenii legii au intervenit la fața locului, iar cântărețul a devenit extrem de recalcitrant. Polițiștii l-au încătușat și l-au dus de urgență la secție.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate