Daniel Ghiţă dă de pământ cu Moroşanu! ”Nu eşti bărbat şi eşti penibil”

Răfuiala Daniel Ghiţă şi ”Moartea din Carpaţi” a luat, deja, accente virulente, iar ”Samuraiul Sălbatic” a atacat, aşa cum nu a mai făcut-o niciodată, onoarea celui supranumit ”Moartea din Carpaţi”.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Într-o postare mai dură ca niciodată, Danie, Ghiţă susţine că demontează minciunile pe care Cătălin Moroşanu le-ar fi spus despre înfruntarea lor şi, mai mult decât atât, îl jigneşte pe acesta din urmă cum nu a mai făcut-o niciodată.

”Răspuns la unele din minciunile spuse de Morosanu. (…) Nu mi-a făcut o ofertă niciodată! A venit sa mă întrebe, când a auzit ca negociam cu Colosseum! Intenţia lui era să distrugă Colosseum şi orice

altă concurenţă! Să aibă monopol. (…) De la cineva care este sub mine nu accept oferte pentru că eu sunt adevăratul luptător, care am fost numărul 1 mondial. (…) Moroşanu tot ţipă că trebuie să lupt în “condiţiile impuse de el şi în gala lui”. Cine eşti? Neica Nimeni, tu te crezi deja Muhammad Ali de Românica? Devii penibil! Cine eşti tu? Ce ai realizat tu în kickbox să pui condiţii? Cred că de la Regele Junglei ai impresia că tu eşti regele kickbox şi în România? Ce performanţe ai tu să pui condiţii?”,a notat Daniel Ghiţă.
Mai mult decât atât, ”Samuraiul Sălbatic” crede că ”Moartea din Carpaţi” profită de aceste schimburi de replici din lumea virtuală pentru a face şi mai mulţi bani ;i campanie electorală. ”Vrei să îţi faci imagine cu numele meu! Numele meu scoate bani cash. Sportul nu contează! Nu se vând biletele, de aceea vorbeşti de Ghiţă? Te stresează lumea că te întreabă când lupţi cu Ghiţă? (…) Tu vrei să candidezi la europarlametare în mai 2019, iar eu ti am stricat planul.
Hai, luptăm în aprilie 2019! Înainte de alegeri. Foloseşti sportul pentru campania ta electorală?  (…) După ce primeşti bătaie dă rău în campania electorală, îţi pierzi credibilitatea”,
a mai notat pe cotul său de socializare Daniel Ghiţă.

În altă ordine de idei, înfruntarea de pe Facebook a celor doi a ajuns, deja, în stadiul în care cuvintele dure cu privire la onoarea celor doi luptători sau la aspectul lor nu sunt ocolite.

”Pe ce aş putea să fiu eu invidios? Pe frumuseţea ta? Performanţa ta? Să fim serioşi! Stilul tău că faci pe prostul şi te victimizezi nu este stilul meu. Eu nu mă chiloţăresc pe bani, nu am nevoie de voturi, nu suport văicăreala şi victimizarea ieftină pentru un like. (…) Eu deja m-am saturat de minciunile tale! Nu eşti bărbat şi eşti penibil. Fanii tăi văd că te ascunzi după un Facebook, după o petardă, să nu lupţi! Tu nu poţi pune condiţii! Eşti inferior mie, eu ar trebui să pun condiţii!”, mai
spune Ghiţă.
În altă ordine de idei, Daniel Ghiţă vrea să tranşeze situaţia, la modul definitiv. Mai mult, este dispus, susţine el, să îl lase în pace pe Moroşanu cu o singură condiţie: ”Ieşi, public şi spune că îţi este frică să lupţi cu mine şi nu mai folosi “campion K1” niciodată! De o lună de zile am curăţat aşa-zişii campioni K1! Gata cu chiloţăreala, în numele kickboxului! Faci bani şi îţi bati joc de sportul românesc. Minţi şi nu eşti bărbat! ”, a mai scris Daniel Ghiţă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Moroşanu a încurcat-o! Daniel Ghiţă nu se lasă şi vrea să-l bată la Craiova

Decizia surprinzătoare luată de Daniel Ghiţă înainte de bătălia cu Morosanu! Ce gest a făcut pentru sportivi

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

Vremea se strică. Cod Galben de fenomene meteo extreme

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies