Daniel Ghiţă în face praf pe Benny Adegbuyi! ”Este o mare RUŞINE”

Daniel Ghiţă, revenit în kickboxing după patru ani de pauză, îşi continuă războiul cu greii din sportul care l-a făcut celebru, iar după ce l-a atacat pe Cătălin Moroşanu pentru că se teme să lupte cu el, l-a făcut praf şi pe Benny Adegbuyi după ce acesta a fost făcut KO în finala turneului Glory de la Amsterdam.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai mult, susţine Daniel Ghiţă, motivele pentru care l-a atacat şi pe Benny Adegbuyi sunt legate de felul acestuia de a fi şi de faptul că, până acum, s-ar fi făcut remarcat doar în reality-show-uri pe la TV, nu în lupte.

”Lipsit de modestie, dar rămân şi sunt numărul 1 in România la kickboxing! Nu exista român în kickboxing cu care mă puteţi compara la ora actuală sau care a avut performanţele mele pe

plan mondial! Când eu pierdeam o luptă, Benny şi Moroşanu râdeau şi se bucurau. Auzeam bârfele, bucuria lor, când pierdea un compatriot! În presă sunteţi gentlemani, pe la spate vă mânca invidia, bârfa. Revenirea mea v-a deranjat, văd după reacţia voastră. Ura şi jignirile la adresa mea, doar că spun adevărul. Cum îmi permit să revin sau să spun ceva? Dar voi ce performanţe aveţi? Campioni TV promovaţi!”, explică Daniel Ghiţă.
Iar apoi, Daniel Ghiţă a explicat, pas cu pas, ce a văzut el în lupta pierdută, în finală, de Benny Adegbuyi.”Ieri seara (duminică, n. red.), am văzut ceva ce nu am văzut niciodată în toată istoria kickboxului mondial: să îţi dea unul knockout cu o singură mână! Să te lovească cu o singură mâna până cazi knockout, este o mare RUŞINE şi asta arată valoarea, de Nr 2 în Glory, nu mondial, Lupule! Jamal (Jamal Ben Saddik, luptător pe care Daniel Ghiţă l-a făcut KO, n.
red.) te-a bătut cu o singură mâna! Era accidentat la mâna dreaptă din prima luptă! A câştigat finala cu o mână accidentată! (…) Sunteţi produse marketing promovate de TV şi Glory. Eu le spun public, nu ca voi, pe la spate. Înţelegeţi diferenţa? Aţi avut meciuri aranjate, cu adversari amatori, să câştigaţi bani şi show. (…) Să te lovească unul cu o mână şi să te facă knockout, dă dovadă că nu ai forţă în pumn şi pregătire să te lauzi că eşti NR 2 în Glory ! Când spuneam asta, săreau toţi şi eram atacat.
Spuneam adevarul, pentru că am talent şi nu îmi place sa fiu ipocrit”
, a fost postarea lui Daniel Ghiţă care, din nou, a inflamat spiritele în lumea kickbox-ului românesc.
Mai mult decât atât, ”Samuraiul Sălbatic” a continuat tirada la adresa lui Benny Adegbuyi ironizându-l crunt pentru felul în care a luptat. ”Râdeai că sunt batrân şi că am burta, dar tu aseară aveai burtă şi, lateral, şunculiţe! Deşi eşti aşa tinerel! Eu ţi-am spus să îţi concediezi nutriţionistul, că este incompetent.
Ţi-am spus să nu mai pui masă musculară că şi aşa eşti încet, nu ai forţă şi viteză! (…) Performanţa ta de aseară a fost ruşinoasă, aşa ceva nu a existat niciodată în istoria kickboxului mondial! O comparaţie între noi doi este o jignire la adresa mea! Tu nu eşti şi nu vei ajunge la nivelul meu niciodată!”
, a mai notat, pe contul lui de socializare, Daniel Ghiţă.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Decizia surprinzătoare luată de Daniel Ghiţă înainte de bătălia cu Morosanu! Ce gest a făcut pentru sportivi

Să credem în coincidenţe? Moroşanu s-a scos! ”Moartea din Carpaţi” nu mai are cum să dea nas în nas cu Daniel Ghiţă, la Craiova! UPDATE: Reacţia lui Daniel Ghiţă

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Alertă meteo ANM! Avertismentul meteorologilor pentru România! Prognoza meteo de astăzi

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

De ce se îngraşă bărbaţii după ce se căsătoresc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies