Daniel Osmanovici, purtător de cuvânt al CNAS, a demisionat din funcție

Daniel Osmanovici a demisionat din funcția de Purtător de cuvânt al CNAS.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Daniel Osmanovici a demisionat din funcția de Purtător de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Acest lucru a survenit după ce premierul Viorica Dăncilă a cerut demiterea lui în urma declaraţiilor potrivit cărora "oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem".

„A demisionat vineri. Atunci şi-a depus demisia la domnul preşedinte, la momentul acela nu ştiam dacă demisia fusese trimisă pe circuit mai departe, trebuie semnată de domnul preşedinte, aşa e procedura la orice instituţie şi orice serviciu”, a declarat, pentru Mediafax, consilier superior în cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Augustus Costache.

"Cred că puteţi fi de acord cu mine că nu există pe lumea asta niciun sistem perfect. Mă refer în lume la orice sistem (...) Nu aş vrea să mă duc în această zonă apocaliptică, pentru că oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem, nu vreau să sun cinic, dar nu e o chestiune pe care să o pun că acum, dacă a picat sistemul, se întâmplă cele mai mari nenorociri de pe planeta Pământ fix în România", au fost declaraţiile lui Osmanovici.

Citeste si: Cumplit! O fată de 17 ani a fost desfigurată de două prietene, apoi ucisă cu sânge rece! Motivul este total absurd

Citeste si: Ce se întâmplă în spital cu Mihai Constantinescu! Amănunte despre tratamentul pentru salvarea artistului ”I s-a făcut dializă”

Citeste si: Fotografii emoționante de la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea! Cei doi au confirmat zvourile că își doresc și cel de-al doilea copil! Cântăreața Elena Gheorghe i-a dat de gol! EXCLUSIV

Daniel Osmanovici a recunoscut că a greșit

”Am greșit. Mi s-a părut atât de revoltătoare speculația jurnalistului că din cauza blocajului temporar al platformei online ar putea muri oameni, încât am reacționat într-un mod total nepotrivit și lipsit de empatie. Pentru cine are răbdarea să asculte declarția mea va înțelege mai bine.
În ultimele 17 zile, am explicat situația de multe de ori și am dat zeci de interviuri. Se poate întâmpla să obosești și să greșești. Îmi pare rău.
Dincolo de asta, avem o mare responsabilitate față de sănătatea oamenilor și modul greșit în care m-am exprimat și s-a interpretat nu trebuie să afecteze informația că blocajul platformei online NU impactează sănătatea oamenilor. Toți pacienții SUNT ȘI POT FI îngrijiți, chiar și cu sistemul informatic TEMPORAR offline”, a scris pe rețelele de socializare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate