Ce se întâmplă în spital cu Mihai Constantinescu! Amănunte despre tratamentul pentru salvarea artistului ”I s-a făcut dializă”

Cum se simte Mihai Constantinescu după 66 de zile de când e în comă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mihai Constantinescu se află internat de 66 de zile la Spitalul de Urgență Floreasca, la Secția de Terapie Intensivă. Zilele trecute, medicul Monica Pop a vorbit despre starea artistului, după două luni de când acesta este în comă.

Conform medicului, Mihai Constantinescu ”arată bine”, schema de tratament pe care o are este una complexă, iar de curând medicii i-au făcut și dializă.

fara descriere

”I s-a făcut dializă. Am văzut lista de tratament. Este absolut normal ce i se face. Știu foarte bine să apreciez ce se întâmplă într-o secție de Reanimare. Așa că pot să-mi permit să spun că acolo este perfecțiune”, a povestit dr Monica Pop într-o emisiune tv.

Citeste si: Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu înainte de a intra în comă! Nimic nu prevestea nenorocirea!

Citeste si: Soția lui Mihai Constantinescu, apel către toți fanii artistului: „Să ne rugăm...”

Citeste si: Veste tristă despre Mihai Constantinescu! Starea artistului, tot mai gravă! Are metastaze răspândite în tot corpul!

Medicul a precizat că i s-a părut o ușoară amelioare față de săptămâna trecută și că Mihai Constantinescu ”arăta bine”.

Dr Monica Pop, prietenă cu artistul, îl vizitează frecvent pe acesta, iar informațiile pe care le furnizează despre acesta sunt plinme de speranțe. 

Mihai Constantinescu se află în comă de 66 de zile, după ce a suferit un stop cardio-respirator. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate