Daniel Pavel a recunoscut! Cine este concurenta de la Survivor România pentru care a avut o afinitate: „Era o zeiță”

Prezentatorul a făcut dezvăluiri incredibile în ultimul interviu acordat!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Daniel Pavel a petrecut jumătate de an la Survivor România sezonul 2, unde a fost prezentator și a comentat toate traseele pe care au pășit concurenții. I-a cunoscut pe toți și bineînțeles că și al a avut preferați și chiar preferate! Invitat în ultima ediție a emisiunii online „Detectorul de minciuni”, pe care o puteți urmări în întregime pe canalul de Youtube theXclusives, Daniel Pavel a dezvăluit numele concurentei care l-a

impresionat cel mai mult și pentru care a avut o afinitate! Mai mult, atunci când aceasta a fost eliminată din competiția fenomen de pe Kanal D, prezentatorul TV povestește că a încremenit pur și simplu!

Ana Porgras și Daniel Pavel

Ana Porgras și Daniel Pavel

[Sursa foto: Instagram]

Daniel Pavel, despre Ana Porgras: „A  avut și are un loc special”

Întrebat de prezentatorul emisiunii dacă a avut o afinitate pentru una dintre concurentele care au participat în sezonul doi Survivor România, Daniel Pavel a spus totul! Se pare că cea care l-a impresionat cel mai tare a fost Ana Porgras despre care spune că va avea mereu un loc special pentru el. Aceasta s-a făcut remarcată datorită performanțelor sale sportive din trecut și a devotamentului de care a dat dovadă pe traseele extrem de grele și solicitante din cursa pentru supraviețuire.

Momentul în care a fost eliminată din joc a fost extrem de dificil pentru prezentatorul TV, care povestește că nici nu putea să-i rostească numele și să-i anunțe plecarea. 

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Daniel Pavel a împlinit 45 de ani! Ce surpriză i-au pregătit Zanni, Sebastian Chitoșcă și Sorin Pușcașu

Nici Roxana Nemeș nu a trecut prin competiție fără să fie observată și apreciată de Daniel Pavel.

El a comparat-o pe fosta Faimosă cu o „amazoană”. 

Citeste si: Daniel Pavel, dezvăluiri picante despre viața de bărbat singur! „Primesc mesaje chiar și în zona kinky”

„Da, sigur. Momentul iesirii Anei Porgras a fost un moment extrem de emotional. Când am auzit in casca numele ei, buzele nu voiau să spună „Ana”. Ana a avut și are un loc special.

În momentul în care ai o medaliată de nivelul ăla, ca bărbat te impresionează etosul feminin sportiv. Pentru mine Ana la ștafetă cu Zanni era o zeiță.

Roxana Nemes, cu capacitatea de a ține niște greutăți în tensiune, și mergea ca o amazoană. Chiar am folosit termenul amazoană pentru ea. Au fost câteva care au dat pe traseu foarte mult”, a spus Daniel Pavel  la „Detectorul de minciuni”. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies