Daniela Crudu a revenit in bratele barbatului care a fost marea ei slabiciune! Se naste o noua idila? EXCLUSIV

Daniela Crudu este, cu siguranţă, una dintre ”fetele de oraş” care este ”vânată” de mai toţi bărbaţii din preajma ei, felul în care arată şi lejeritatea cu care renunţă la haine, în scopuri artistice desigur, făcând-o un adevărat ”trofeu”.

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, se pare că focoasa Cruduţa este, cu adevărat, o sentimentală, iar pasiunile pe care le-a avut, pentru bărbaţi, nu le prea poate uita cu uşurinţă.

Din acest motiv, de curând, lumea showbiz-ului a fost surprinsă de o serie de imagini cât se poate de rare. Mai exact, fosta ”Burlăciţă”, Daniela Crudu, a ajuns, în sfârşit în braţele bărbatului pe care l-a ”hăituit” o bună bucată de vreme, în emisiune, doar neşansa punându-se împotriva relaţiei lor.
Cu toate acestea, se pare că Daniela Crudu nu l-a putut uita pe Suhaib, exoticul manechin pe care l-a avut drept pretendent în emisiunea în care ea era vedeta şi ale cărrui atingeri au răscolit-o suficient, peste ani, pentru ca să nu îi mai poată spună ”NU”, acum, când sunt amândoi liberi.


Aşa că, de curând, sub pretextul unei şedinţe foto pentru colecţia de haine pe care Suhaib o deţine, Daniela Crudu a acceptat să stea alături de el.

Şi, evidet, mai toată perioada petrecută împreună a fost una în care cei doi au fost mai lipiţi decât siamezii, iar momentele petrecute împreună au fost, de-a dreptul, fierbinţi pentru cei care au avut ochi să le vadă. Pentru că, sub pretextul că stau ”la poză”, cei doi aveau grijă să se atingă în feluri în care o fac doar cei care nutresc sentimente adânci sau pasiuni fierbinţi pentru cel de lângă…
Şi, de parcă asta nu ar fi fost destul, Suhaib, ca un bărbat adevărat, a decis ca, în momentul în care Cruduţa a trebuit să plece de lâgă el, să se îngrijească puţin
de maşina ei. Şi, normal, cum se şi pricepe la bolizi, s-a apucat să ”rezolve” micile probleme ale maşinii, având grijă să îi toarne acesteia suficient lichid de parbriz pentru ca drumul spre casă al focoasei brunete să fie unul fără… probleme.


Suhaib, pasiunea mai veche a Cruduţei

După primele ediţii ale emisiunii ”Burlăciţa” în care Daniela a fost femeia care trebuia cucerită de bărbaţi, favorit detaşat în lupta pentru inima Cruduţei părea să fie Suhaib Mesah, un tânăr cu origini arabe, pasionat de culturism şi cu ochi albaştri tulburători.

Fizicul spectaculos al concurentului i-a atras imediat atenţia Danielei, dar şi telespectatoarelor, pentru că băiatul este cu adevărat o apariţie.


Mai mult, faptul că Daniela Crudu este pasionată de băieţi răi a ieşit imediat la iveală, mai ales că Suhaib Meshah are un trecut tumultos. În urmă cu aproape 15 ani, familia lui a trecut printr-un proces, prin care cereau cetăţenia română, fapt care s-a şi întâmplat, pentru mama şi surorile lui, însa nu şi pentru el. Suhaib Meshah a explicat care a fost povestea acelui proces. Tatăl sau a moştenit statutul de refugiat politic în Statele Unite ale Americii, iar prin prisma faptului că el este singurul lui băiat, a putut să obţină şi Suhaib acest paşaport. Cu toate acestea, la un moment dat, bărbatul care a dat-o peste cap pe Cruduţa a obţinut şi el cetăţenia română, în noiembrie 2015, după examenul obligatoriu.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bombă în showbiz! Daniela Crudu, declaraţii inedite: ”Cred că sunt gravidă”

Daniela Crudu, nerăbdătoare să devină mămică: "Ce contează tatăl? E un băiat"

Noaptea minţii cu Daniela Crudu. Uite în ce hal a putut să parcheze maşina bruneta. Sora vedetei a ras cu lacrimi! VIDEO!

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Se va putea ieși la pensie la 70 de ani! Anunțul făcut de Raluca Turcan despre vârsta de pensionare

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Ce restricții intră în vigoare din această noapte. Capitala, în scenariul roșu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies