Daniela Crudu încasează sume uriașe pentru a poza aproape goală! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Daniela Crudu este, de ceva vreme încoace, una dintre cele mai curtate fotomodele de la noi când vine vorba de ședințe foto extrem de sexy.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Cu toate acestea, Daniela Crudu nu este deloc ”ieftină” când vine vorba să își împrumute imaginea, cu atât mai mult cu cât a investit, la rândul ei, sume serioase în remodelarea cororală, fie că este vorba de operații estetice sau banalele tratamente de înfrumusețare.

Citeste si: Cel mai sexy ”Iepuraș”, pictorial nud! Imagini WOW cu Rellys Tonu

Citeste si: Cum au fost surprinși Chef Cătălin Scărlătescu și Cruduța!

Citeste si: Daniela Crudu, scene fierbinți, în pat! Momentul a fost filmat

De ceva vreme încoace, Daniela Crudu este solicitată, cât de des se poate, pentru a face tot felul de ședințe foto, care mai de care mai sexy. Dezinhibată din cale afară, Cruduța nu refuză nimic, ea făcându-și timp pentru fiecare contract, pentru fiecare ședință foto. Cuminte din cale afară, în momentul în care negociază contractul, Cruduța cere sume uriașe de bani pentru ședința foto, dar, ajunsă în fața fotografului, fosta asistentă TV acceptă să pozeze în ipostaze mai sexy chiar și decât pictorialele din Playboy pe care le-a realizat cu ani buni în urmă.

fara descriere

”Daniela Crudu este, la ora actuală, cea mai scumpă vedetă pentru ședințele foto în lenjerie intimă. E adevărat, nu e deloc inhibată, satisface toate cerințele celui care o plătește. Dar, în fapt, fiecare fotografie care apare cu ea costă în jur de 100 de euro. În plus, dacă îi place vreo ținută, o ia, fără să stea pe gânduri, iar asta se traduce în postări explicite, de reclamă, pe contul ei de socializare. Pe de altă parte, în ultimii ani, ea a băgat mii de euro în operații estetice, are grijă să fie tot timpul aranjată, iar asta costă. Iar la negocieri.... e dură, deși nu pare... Își spune prețul cu zâmbetul pe buze, iar lumea acceptă imediat”, ne-a spus o sursă apropiată de fosta asistentă TV.

 

Daniela Crudu, campioană la operații estetice

Daniela Crudu a ajuns de curând, din nou, pe mâinile medicilor, pentru că vrea să fie perfectă. Daniela Crudu a decis să îşi facă o liposculptură, care este tot un fel de liposucţie, dar care conturează mai bine formele corpului. Se pare că  nu era mulţumită de felul în care arăta abdomenul ei. Fosta asistentă este de neoprit când vine vorba de operaţiile estetice. Cruduţa şi-a micşorat nasul, şi-a făcut un lifting facial, după care şi-a schimbat forma bărbiei. Cum asta nu ar fi de ajuns, vedeta şi-a mărit bustul, chiar de două ori şi nu în ultimul rând, Daniela Crudu şi-a pus faţete ca la Hollywood.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate