Daniela Crudu, scene fierbinți, în pat! Momentul a fost filmat

Daniela Crudu a fost protagonista unor scene de amor fierbinți, în pat. Imaginile vorbesc de la sine!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Daniela Crudu a fost, mai demult, la show-ul ”Burlăcița”. Acolo, tânăra a trebuit să-și găsească un partener cu care să formeze un cuplu. Bruneta a renunțat la o parte din haine, dar și la inhibiții, și se afla în cameră, chiar în pat, alături de Valentin, cel care avea să și câștige competiția în vremea aceea. Tinerii au consumat câteva pahare cu lichiorul lui Bachus și apoi au trecut la ”acțiune”.

Daniela Crudu și pretendentul de atunci, Valentin, au înflăcărat atmosfera prin atingeri suave, îmbrățișări, dar și sărutări cu foc! Mai multe imagini în galeria foto! 

fara descriere

Citeste si: Andreea Marin, cu o gâlmă uriașă pe frunte! Ce s-a întâmplat cu ea

Citeste si: Amanda Regina Nopții se tunează! Cel mai cunoscut transexual de pe Internet a anunțat că își pune sâni

Citeste si: Olivia Steer, făcută praf pe Internet! Vezi cele mai amuzante meme după ultima ei apariție la TV

Daniela Crudu, frumusețe pe ”muchie de cuțit”! A exagerat cu operațiile

Asistenta tv şi-a dorit nu doar să intre în categoria femeilor „din plastic”, dar a ajuns să exagereze. Mai exact, după implanturile făcute la doar 17 ani, cu acordul scris al tatălui ei, Daniela Crudu a cunoscut celebritatea şi datorită formelor pe care, cu generozitate, le afişa pe unde apuca. Au urmat ani în care vedeta tv a stat departe de cabinetele esteticienilor, dar, la un moment dat, a simţit nevoia să facă, din nou, o schimbare. Şi, dacă la prima intervenţie de implant mamar a vrut doar proteze de silicon de 280 de ml, la următoarea a trecut la 350. Normal, au început imediat să curgă şedinţele foto pentru diverse reviste dedicate adulţilor, iar apariţiile ei la tv au transformat-o într-o adevărată divă. Cu toate acestea, pare-se, în acele momente, Daniela Crudu a ”prins gustul” operaţiilor de înfrumuseţare. Şi, întoarsă de curând de la un reallity-show, Cruduţa a mai intervenit o dată asupra sânilor, noile implanturi făcute fiind simţitor mai mari decât precedentele.

Doar că, între timp, ea nu s-a mulţumit să îşi corecteze doar decolteul. În octombrie 2015, Daniela şi-a micşorat nasul şi a scăpat de guşă şi de bărbia dublă cu ajutorul unei lipoaspiraţii, iar de ceva vreme, Cruduţa merge periodic la medicul estetician pentru a-şi menţine volumul buzelor şi pentru a-şi contura pomeţii. Normal, o dată pe lună, semn că nu mai poate sta departe de cabinetele esteticienilor, îşi injectează acid hialuronic, ea devenind, de ceva vreme, de nerecunoscut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate