Daniela Crudu l-a iertat deja pe iubitul croat? Ce decizie a luat în privința lui Seco Dubravko

Daniela Crudu a luat o decizie în privința lui Seco Dubravko. Se pare că fostei asistente de televiziune i-a mai trecut supărarea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ce decizie a luat Daniela Crudu în privința lui  Seco Dubravko


In articol:

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul ei, Seco Dubravko. Duminică ea a ajuns la spital în urma loviturilor încasate de la croatul cu care era într-o relație de aproximativ jumătate de an.

Deși Daniela Crudu nu a depus plângere împotriva agresorului, Poliția s-a autosesizat în acest caz și un ordin de restricție a fost emis împotriva lui. Ordinul de restricție a avut o valabilitate de doar cinci zile și a expirat. Procurorii au cerut prelungirea lui, dar judecătorii au respins cererea pentru că fosta asistentă de televiziune nu s-a prezentat în fața magistraților.

Ce decizie a luat Daniela Crudu în privința lui  Seco Dubravko

De ce nu depune Daniela Crudu plângere împotriva lui Seco Dubravko

„Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, ne-a spus o sursă extrem de apropiată din familia Danielei Crudu.

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, Daniela Crudu s-a asigurat că iubitul ei se va ține de promisiunea de a-i plăti toate operațiile necesare pentru a scăpa de urmele bătăii și, deja, el a început să trimită o parte din banii necesari pentru ca nasul distrus de pumnul primit să fie operat de cei mai buni medici esteticieni de pe la noi.

Ce decizie a luat Daniela Crudu în privința lui  Seco Dubravko

„Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, ne-a mai spus sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate