Daniela Crudu l-a iertat deja pe iubitul croat? Ce decizie a luat în privința lui Seco Dubravko

Daniela Crudu a luat o decizie în privința lui Seco Dubravko. Se pare că fostei asistente de televiziune i-a mai trecut supărarea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ce decizie a luat Daniela Crudu în privința lui  Seco Dubravko
Ce decizie a luat Daniela Crudu în privința lui Seco Dubravko


In articol:

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul ei, Seco Dubravko. Duminică ea a ajuns la spital în urma loviturilor încasate de la croatul cu care era într-o relație de aproximativ jumătate de an.

Deși Daniela Crudu nu a depus plângere împotriva agresorului, Poliția s-a autosesizat în acest caz și un ordin de restricție a fost emis împotriva lui. Ordinul de restricție a avut o valabilitate de doar cinci zile și a expirat. Procurorii au cerut prelungirea lui, dar judecătorii au respins cererea pentru că fosta asistentă de televiziune nu s-a prezentat în fața magistraților.

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Ce decizie a luat Daniela Crudu în privința lui  Seco Dubravko
Ce decizie a luat Daniela Crudu în privința lui Seco Dubravko

De ce nu depune Daniela Crudu plângere împotriva lui Seco Dubravko

„Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, ne-a spus o sursă extrem de apropiată din familia Danielei Crudu.

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, Daniela Crudu s-a asigurat că iubitul ei se va ține de promisiunea de a-i plăti toate operațiile necesare pentru a scăpa de urmele bătăii și, deja, el a început să trimită o parte din banii necesari pentru ca nasul distrus de pumnul primit să fie operat de cei mai buni medici esteticieni de pe la noi.

Ce decizie a luat Daniela Crudu în privința lui  Seco Dubravko
Ce decizie a luat Daniela Crudu în privința lui Seco Dubravko

„Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, ne-a mai spus sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Vulpița a scos-o din sărite pe Mirela Vaida: “Te dau afară dacă mai vorbești așa!”

După ce a bătut-o pe Daniela Crudu, iubitul croat i-a luat telefonul! Ce imagini voia să șteargă înainte de a fi văzute de anchetatori

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies