Daniela Gyorfi spune adevăratul motiv pentru care nu e căsătorită cu George Tal! Nu e vorba despre avere

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de mulți ani, cei doi având împreună și o fetiță, Maria de 8 ani. Puțină lume știe că deși sunt o familie, o echipă atât pe plan profesional, dar și personal, cei doi nu sunt căsătoriți.

Autor: C.L.

Daniela Gyorfi a mărturisit, în emisiunea live a Cristinei Șișcanu de pe pagina de facebook a WOWbiz.ro, adevărul despre motivele pentru care nu este căsătorită cu George Tal.

Deși mulți ar crede că cei doi nu sunt uniți de un act de căsătorie pentru ca averea artistei să nu se împartă în cazul unui divorț, Daniela Gyorfi a precizat că în cazul bunurilor totul este clar.

”George mai are trei copii în afară de Maria, dar nu m-am gândit niciodată la avere. Și spun asta pentru că lucrurile astea sunt clare din punctul ăsta de vedere: ce e al meu, e al meu! Casele sunt ale mele! Dar, totul este la comun atâta timp cât suntem împreună, nu se pune problema că e casa mea”, a spus Daniela Gyorfi.

Citeste si: Oana Roman și Daniela Gyorfi, dezvăluiri surprinzătoare din viața de cuplu în emisiunea live a Cristinei Șișcanu de pe WOWbiz.ro! Cum se împart banii în familiile lor VIDEO

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: Daniela Gyorfi, răsfăţată cu mască facială cu aur de 24 de karate! "Vin dărâmată la salon"

Citeste si: Daniela Gyorfi i-a făcut un scandal monstru soţului! Vezi ce a scos-o din minţi pe artistă! "Vrea să o bage pe una dintre fiicele ei în patul lui"

 

Artista susține însă că nu e măritată pentru că… nu a fost să fie! ”Nu sunt căsătorită cu George pentru că prima dată când am vrut să facem pasul, nu era finalizat divorțul lui din Germania, iar a doua oară s-a internat mama în spital. Am spus că dacă mama a fost de acord cu căsătoria cu George și faptul că el m-a cerut de la mama, asta a contat.

Nu țin neapărat să mă căsătoresc. Maria știe că noi nu suntem căsătoriți. Pe mine mă cheamă Gyorfi, pe el Tal, iar pe ea Gyorfi Tal”, a spus Daniela Gyorfi în live-ul Cristinei Șișcanu de pe WOWbiz.ro

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Gina Pistol, noi declarații despre nunta cu Smiley! Vedeta spune că e sufletul ei pereche! „O să-i port numele”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au depus actele la Starea civilă! Când se căsătorește vedeta

Daniela Gyorfi, probleme? Artista urmează să se opereze

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cazul scandalos de la România TV. Ce s-a întâmplat cu Victor Ciutacu a scandalizat o țară întreagă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies