Daniela Gyorfi spune adevăratul motiv pentru care nu e căsătorită cu George Tal! Nu e vorba despre avere

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de mulți ani, cei doi având împreună și o fetiță, Maria de 8 ani. Puțină lume știe că deși sunt o familie, o echipă atât pe plan profesional, dar și personal, cei doi nu sunt căsătoriți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Daniela Gyorfi a mărturisit, în emisiunea live a Cristinei Șișcanu de pe pagina de facebook a WOWbiz.ro, adevărul despre motivele pentru care nu este căsătorită cu George Tal.

fara descriere

Deși mulți ar crede că cei doi nu sunt uniți de un act de căsătorie pentru ca averea artistei să nu se împartă în cazul unui divorț, Daniela Gyorfi a precizat că în cazul bunurilor totul este clar. ”George mai are trei copii în afară de Maria, dar nu m-am gândit niciodată la avere. Și spun asta pentru că lucrurile astea sunt clare din punctul ăsta de vedere: ce e al meu, e al meu! Casele sunt ale mele! Dar, totul este la comun atâta timp cât suntem împreună, nu se pune problema că e casa mea”, a spus Daniela Gyorfi.

Citeste si: Oana Roman și Daniela Gyorfi, dezvăluiri surprinzătoare din viața de cuplu în emisiunea live a Cristinei Șișcanu de pe WOWbiz.ro! Cum se împart banii în familiile lor VIDEO

Citeste si: Daniela Gyorfi, răsfăţată cu mască facială cu aur de 24 de karate! "Vin dărâmată la salon"

Citeste si: Daniela Gyorfi i-a făcut un scandal monstru soţului! Vezi ce a scos-o din minţi pe artistă! "Vrea să o bage pe una dintre fiicele ei în patul lui"

 

Artista susține însă că nu e măritată pentru că… nu a fost să fie! ”Nu sunt căsătorită cu George pentru că prima dată când am vrut să facem pasul, nu era finalizat divorțul lui din Germania, iar a doua oară s-a internat mama în spital. Am spus că dacă mama a fost de acord cu căsătoria cu George și faptul că el m-a cerut de la mama, asta a contat. Nu țin neapărat să mă căsătoresc. Maria știe că noi nu suntem căsătoriți. Pe mine mă cheamă Gyorfi, pe el Tal, iar pe ea Gyorfi Tal”, a spus Daniela Gyorfi în live-ul Cristinei Șișcanu de pe WOWbiz.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate