Dany Vicol a fost înmormântat! Mesajul sfâșietor al unuia dintre cei doi copii ai săi

Dany Vicol a fost înmormântat astăzi, în prezența a numeroase rude și prieteni. Este o tragedie cumplită ce s-a întâmplat, iar soția lui Dany Vicol este împietrită.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Atât de mult a plâns soția lui Dany Vicol că nici nu mai avea lacrimi la înmormântarea soțului ei. Imaginile o arată cu poza acestuia la funeraliile tânărului.

"Te voi iubi, tati", a fost mesajul transmis în memoria lui Dany Vicol. Acesta avea un băiețel de 4 luni cu soția lui și o fată vitregă, în vârstă de 6 ani, a soției lui Dany dintr-o relație anterioară.

Dany Vicol a fost înmormântat! Promisiunea lui Gino Iorgulescu

Gino Iorgulescu, tatăl lui Mario, cel care a produs cumplitul accident în urma căruia a decedat Dany Vicol, a promis că va avea grijă de copiii tânărului.

"În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată.

Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun.

Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu", au transmis părinții lui Mario Iorgulescu într-un comunicat.

Dany Vicol a fost înmormântat! Rezultatele de la INML arată că Mario Iorgulescu era băut si drogat

Rezultatele medico-legale venite în această dimineață arată că Mario Iorgulescu era băut și consumase droguri în momentul în care a produs accidentul în care a murit Dany Vicol. Potrivit datelor de la Institutul Național de Medicină Legală, Mario Iorgulescu a ieşit pozitiv la testul privind consumul de cocaină, afirmă legiştii. De asemenea, Mario Iorgulescu consumase și alcool înainte de a se urca la volanul mașinii și avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare - ceea ar însemna că ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului. 

Citeste si: Mama lui Dany Vicol, tânărul ucis de fiul lui Gino Iorgulescu: „Mario mi-a ucis copilul. Cred că era drogat”

Citeste si: Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia lui Dany Vicol! Ce se va întâmpla cu cei doi copii

Citeste si: Mario Iorgulescu, băut și drogat în momentul producerii accidentului mortal! Ce a consumat

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate