Mama lui Dany Vicol, tânărul ucis de fiul lui Gino Iorgulescu: „Mario mi-a ucis copilul. Cred că era drogat”

Mama lui Dany Vicol face acuzații grave.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Mama lui Dani Vicol, tânărul ucis în accidentul produs de Mario Iorgulescu, este în stare de șoc de când a aflat că unicul copil a murit. Femea îndureraă face acuzații extrem de grave, după ce Mario Iorgulescu l-a izbit în plin pe Dany, gonind cu boliful de lux cu 240 de kilometri la oră.


In articol:

Mama lui Dany susține că fiul lui Gino Iorgulescu se afla sub influența stupefiantelor atunci când a intrat cu mașina în Dany.

„Acest băiat mi-a ucis copilul. S-a dat jos din mașină, a căzut în genunchi și l-au ridicat doi băieți. Băiatul ăsta era conștient! Băieții care l-au văzut cred că, drogat nu pot să spun exact, dar băut era sigur”, a declarat mama lui Mario, scrie a1.ro.

fara descriere

De altfel, și tatăl lu Dany crede că Mario era sub influența stupefiantelor:

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, o nouă criză de inimă după ce a făcut preinfarct!

Citeste si: Tânără violată în grup, chiar de ziua ei! Ce au descoperit medicii când a ajuns la spital

Citeste si: Gheorghe Dincă avea o amantă celebră! Cu ce persoană publică s-a iubit criminalul din Caracal

Bărbatul a mai spus că a aflat că "Mario Iorgulescu venea de la Târgovişte cu o viteza aproape de 300km/h, în momentul impactului persoana care au ajuns primii au zis ca acum era blocat la 245 km/h. Şoferul se spune ca era baut, drogat la viteza aia nu stiu ce om poate sa conduca decat un om care nu e intreg la minte probabil. Fiul meu se apropia de semafor, semaforul era rosu, iar el era in oprire in aproapierea semaforului. În urma lui la 100 de metri era o alta masina care a vazut impactul real, unii din prietenii lui in spate".

fara descriere

„Mi-au trebuit două ore să merg să-l văd. Mi-a fost frică să merg să-l vâd. Nu ştiam cum arată după acel impact", a mai spus tatăl tânărului la romaniatv.


Familia Iorgulescu îi va ajuta pe copiii tânărului care a murit în accident

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun”, au transmis ieri părinții lui Mario.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate