De ce a fost ucis cel mai de temut interlop român! Era acuzat de terorism

Poliția și procurorii români încep să dezlege misterul morţii celui mai de temut cap al lumii interlope, Dorel Inocențiu Hanea.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Trupul fără viaţă al lui Dorel Inocenţiu Hanea, finul lui Ion Clămparu, a fost expediat tocmai din Mexic cu un act medical evaziv în care se vorbeşte doar de o afecţiune cardiacă.

Numai că indiciile, cel puțin ale polițiștilor români, duc către o execuție mafiotă. La începutul acestui an, sicriul sigilat în care se afla cadavrul lui Hanea – un personaj care-şi merita pe deplin porecla de “Naşu” din cauza implicării sale în cele mai puternice reţele de proxenetism şi de trafic de stupefiante din Spania, dar şi a durităţii cu care îi pedepsea pe cei care nu îi ascultau ordinele – a fost adus în România, notează Libertatea

Dorel Inocențiu Hanea, moarte suspectă în Mexico City

Dorel Inocențiu Hanea a fost primit la aeroport și de ofițeri români de la Crima Organizată. Găsit mort în camera unui hotel din Mexico City, au existat informații că în cadrul repatrierii cadavrului ar exista și o cantitate uriașă de droguri. Mai exact, cocaină.  

 

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

În plus, ofiţerii români care au colaborat cu cei din Madrid și cei din Mexic cred că la mijloc ar putea fi o răfuială de tip mafiot căreia Hanea i-ar fi căzut victimă. “Este posibil ca bărbatul să fi fost executat de mafioţii mexicani. Există informaţii care fac referire la o ţeapă în lumea drogurilor…”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea.

Interesant este că singurul act medical care să ateste decesul controversatului român era un soi de adeverinţă eliberată de un medic care ar putea fi comparat cu unul de familie de la noi – nu lămureşte cu nimic cauza morţii, cadavrul finului lui Clămparu a fost preluat, la cererea anchetatorilor, de medicii legişti români de la “Mina Minovici”.

“Autopsia cadavrului a fost efectuată la data de 9 ianuarie. Infarctul trecut în actul medical eliberat în Mexic nu a fost confirmat. Cauza decesului este încă neprecizată. Pentru expertiza microscopică au fost recoltate probe din muşchi, din piele, din toate organele interne, dar şi din zonele ce păreau a fi răni. Din păcate, nu vom mai putea face testele toxicologice din cauza substanţelor folosite la îmbălsămare, procedură prin care s-au distrus, iremediabil, toate probele care ne-ar fi demonstrat dacă bărbatul fusese drogat sau intoxicat cu vreo substanţă”, sunt informațiile obținute de jurnaliștii de la Libertatea.

Legiştii spun că absolut toate organele au fost ciopârţite pentru a fi golite de sânge de cei care, în Mexic, au făcut îmbălsămarea. Ei încearcă să afle ce răni au fost făcute post-mortem şi ce răni s-au produs în timpul vieţii. Atât poliţiştii români, cât şi medicii legişti aşteaptă acum istoricul medical al lui Dorel Inocenţiu Hanea, dar şi un raport al poliţiei mexicane din care să reiasă, cu exactitate, împrejurările în care interopul a murit.

Cine este Dorel Inocențiu Hanea?

Hanea a deschis ochii în lumea interlopă cu afaceri cu carduri clonate, apoi a acaparat piaţa prostituţiei, după care şi- a făcut loc şi în lumea drogurilor. 

“Prima dacă când ne vedem fac cinste. Numele lui inspiră teroare în rândul infractorilor. De o violenţă notorie, obţine mereu ceea ce îşi doreşte”, a răspuns un polițist spaniol când a auzit că inamicul public nr. 1 din oraşul său a fost “executat”. ”, scriu jurnaliştii iberici. Poliţia spaniolă îl căuta şi pentru terorism, după ce a pus o bombă în maşina unui om de afaceri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alexandru Cumpănașu, agresat de un interlop! A sunat la 112

Ce se întâmplă cu milionarul acuzat că și-a sugrumat bunica de 93 de ani. După crimă, a fost internat la psihiatrie. Ce au decis acum judecătorii

Interlopul care l-a adus la sapă de lemn pe fostul iubit al Vicăi Blochina, martor cheie la asasinarea lui Emi Pian

Interlopii lui Emi Pian sunt protejați de șefii Poliției. Declarația unui polițist aruncă totul în aer

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies