De ce a murit de fapt soțul Mariei Cârneci! Făcuse o operație complicată

Maria Cârneci suferă enorm după moartea soțului ei, Romulus Petrescu. Bărbatul va fi depus azi la capela cimitirului Pipera.  

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Soțul Mariei Cârneci a murit pe 25 noiembrie, după o lungă luptă cu o boală gravă. În urmă cu câteva luni, Romulus Petrescu a suferit și o intervenție chirurgicală complicată, însă aceasta nu a avut efectul sperat, ci dimpotrivă! De altfel, apropiații artistei susțin că după această operație, lucrurile s-au complicat pentru Romulus Petrescu, iar luni a murit.

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la doi ani de la decesul acesteia! Cornel Galeş i-a făcut o slujbă de pomenire! FOTO

Citeste si: Maria Cârneci luptă cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Manelista

Citeste si: Maria Carneci, in centrul unei campanii impotriva virusului care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! Catalin Botezatu si Catalin Scarlatescu iau si ei atitudine

fara descriere

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus azi, 26 noiembrie, la orele 11:30, la capela cimitirului din Pipera.

Maria Cârneci și Romulus Petrescu au fost împreună 36 de ani, au avut împreună un copil, iar acum avea două nepoțele. 

fara descriere

Maria Cârneci și-a cunoscut soțul la Floarea din Grădină

În urmă cu ceva timp, Maria Cârneci povestea cum și-a cunoscut soțul.

“L-am întâlnit pe soţul meu, economist de profesie, la concursul ”Floarea din Grădină”, el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relaţiei am fost de nedespărţit şi nu concepeam ideea de a sta separaţi. Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea”, povestea cântăreața de muzică populară despre cum și-a cunoscut soțul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate