De ce are "boală" Alex pe Mary, noua intrată la Puterea Dragostei? Legătura complicată dintre blondă și fratele acestuia?

Mary este noua intrată în casa de la Puterea Dragostei, însă ea și Alex ”au o poveste” împreună.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Alex nu a fost încântat de intrarea lui Mary în casa de la Puterea Dragostei. Și aceasta pentru că blonda a mai participat la un show tv, unde a fost ispită fratele lui Alex.

Alex a vorbit de multe ori despre fratele lui mai mare, George. Acesta este antrenor de fitness şi luptător de MMA, dar a fost şi ispită într-un show tv.

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! S-a iubit cu o ispită la tv și acum își caută iubirea în casă. Cine este noua concurentă intrată competiție

Citeste si: Primele imagini cu Mari la Puterea Dragostei! Bogdan a fost tandru cu provocatoarea blondă

Citeste si: Larisa, prima reacție după ce l-a văzut pe Adrian, la ”Puterea Dragostei”! Le face praf pe concurentele care l-au ”atacat” pe bărbat

Mary de la Puterea Dragostei a participat la un show, unde fratele lui Alex a fost ispită

Culmea, în același show unde Mary a fost concurentă. De altfel, între cei doi părea că se înfiripă ceva la începutul show-ului de pe insula tentațiilor. Însă, George a fost abandonat de Mary, care l-a plăcut mai tare pe Cristi, o altă ispită.

Acesta este cel mai probabil motivul pentru care Alex are ”boală” pe Mary, iar privirea lui a spus totul de când a văzut-o pe blondă coborând scările din casa de la Puterea Dragostei. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate