Larisa, prima reacție după ce l-a văzut pe Adrian, la ”Puterea Dragostei”! Le face praf pe concurentele care l-au ”atacat” pe bărbat

Larisa, blondina care a făcut senzație la ”Puterea Dragostei” și care, acum, pare să fie în tatonări cu Adrian, concurentul care s-a reîntors în emisiunea Andreei Mantea, a reacționat imediat după ce a văzut ce se petrece în casă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Două dintre lucrurile pe care le-a văzut, astăzi, la ”Puterea Dragostei” au deranjat-o pe frumoasa Larisa, iar reacțiile sale nu au lăsat loc de discuții, explicând foarte bine felul ei de a fi.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, reacție șocantă după intrarea lui Adrian în casă! Se lasă cu scandal?

Citeste si: Larisa, mesaj dur după ce Adrian se întoarce la ”Puterea Dragostei”: ”Distrug tot dacă face ceva aiurea” EXCLUSIV

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” a cântat imnul studioului de videochat la care a făcut avere

”În primul rând, Roxana, cea care comenta de întoarcerea lui Adrian la ”Puterea Dragostei” cred că nu înțelege prea multe. În primul rând, ea vorbește despre o relație între mine și Adrian. Noi nu avem, acum, o relație. Suntem, da, în tatonări, dar asta este o mare diferență pe care, probabil, ea o înțelege mai greu. O să îi explic care e diferența și sper că o să înțeleagă. O relație este atunci când doi oameni se iubesc, când au planuri de viitor împreună, când se cunosc în amănunt. A fi, așa cum sunt eu și Adrian, în tatonări, este o mare diferență, noi încă ne cunoaștem. Dar, poate sunt conceptele prea subtile...”, ne-a spus, ușor iritată, Larisa, fosta concurtentă de la ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, alegerea lui Adrian pentru primul dans la reîntoarcerea lui în emisiunea moderată de Andreea Mantea nu a fost una de natură să o scoată, prea tare, din sărite. ”El a făcut-o conștient, știa că nu ar fi ceva extraordinar pentru mine să o aleagă pe ea. Adică, ei au fost împreună, dar nu e loc de discuții între ei, acum. Așa că nu m-a deranjat...”, ne-a explicat, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Larisa: ”Dau foc casei Puterea Dragostei”

”Nu sunt geloasă, dar sunt extrem de posesivă”, ne-a explicat în exclusivitate, frumoasa Larisa. Mai mult decât atât, focoasa blondină este decisă să și-l păstreze pe Adrian prin orice mijloace pe care le are la dispoziție. Așa că, fără să stea pe gânduri, a transmis un mesaj fără echivoc fetelor care ar putea atenta la sentimentele lui Adrian. ”Distrug tot dacă face ceva aiurea. Adică, ca să fie clar, dacă o văd pe vreuna că se dă la el, merg la Istanbul și dau foc casei ”Puterea Dragostei”. Nu accept nicio abatere de la normă, nu are voie să miște în front. Dacă pune vreuna ochii pe el, e încurcată rău...”, ne-a spus, în exclusivitate, mai în glumă sau mai în serios, Larisa, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunșat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, fără să spună dacă, deja, Adrian, a trecut testele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate