De ce are Serena Williams interzis la sex oral? Rivala Simonei Halep provine dintr-un cult religios care nu permite acest lucru

Serena Williams are ”interzis la sex oral”, conform religiei din care face parte.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Serena Williams, adversara de azi a Simonei Halep, şi-a reiterat recent adeziunea la cultul ”Martorilor lui Iehova” din care face parte întreaga ei familie, după ce a anunţat că nu-i va sărbători niciodată ziua de naştere fiicei sale. ”Noi suntem martorii lui Iehova, noi nu facem asta”, a spus Serena.

Cotidianul britanic ”The Sun” scrie că aceasta nu este însă singura ”interdicţie” pe care o au adepţii acestui cult. ”Fără sex oral, fără cadouri de aniversări, fără prieteni din alte culte şi convingerea că Satan conduce lumea” – acestea sunt câteva dintre regulile după care se ghidează colegii întru credinţă a Serenei Williams.

Iar cea mai bună jucătoare de tenis din istorie nu e singura celebritate care este adepta ”martorilor”. Printre acestea se numără: top-modelul Coco Rochoa, Janet Jackson, Ja Rule, Michelle Rodriguez, Naomi Campbell provin din familii adepte ale acestui cult. De asemenea, Prince a fost un ”martor”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: