De ce divorțează Leo de la Strehaia și Dana Criminala! Motivele invocate sunt uluioare: „Nu am înțeles reacția agresivă a soției mele...”

S-au aflat motivele pentru care divorțează Leo de la Strehaia și Dana Criminală. Ce a invocat „Prințul țiganilor”.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Dana Criminala și Leo de la Strehaia păreau unul dintre cele mai fericite cupluri, dacă ne luăm după fotografiile pe care cei doi le publică le rețelele de socializare. Duă o relație de trei ani presărată cu despărțiri și împăcări care au ținut primele pagini ale presei, Leo nu a mai suportat și s-a dus la Judecătorie, hotărât să se despartă oficial de partenera lui.

El a invocat drept motive de divorț diferența de vârstă dintre el și soția lui, starea precară de sănătate a mamei lui și decizia Danei de a nu mai locui împreună.

„Arăt că, încă de la începutul căsniciei, între noi, soții, au existat anumite divergențe, care s-au acutizat cu trecerea timpului datorită firilor diferite și dificile, având în vedere și diferența de șase ani de vârstă și faptul că ambii avem la activ încă o căsătorie cu copii. Suntem firi diametral opuse și avem puncte diferite de vedere în ceea ce privește toate aspectele vieții și mă refer în mod special la grija față de părinți. Tatăl meu a decedat, iar mama este grav bolnavă și necesită o supraveghere permanentă, fiind dependentă de tratament medicamentos pentru problemele cardiace grave.

fara descriere

În ultima perioadă, aceste lucruri au dus la apariția unor discuții în contradictoriu și la o răcire evidentă a relațiilor dintre noi. Nu am înțeles reacția agresivă a soției mele de a nu mai locui împreună cu mine. Deși am încercat amândoi să depășim aceste impedimente, eforturile au rămas fără rezultat, iar situația s-a accentuat și mai mult și am ajuns la o lipsă acută de afecțiune și comunicare. La acest moment, suntem despărțiți și trăim în locații diferite. Așa fiind, urmează să constatați că relațiile dintre noi sunt grav vătămate, iar continuarea căsătoriei nu mai este posibilă”, a scris Leo în cererea de divorț pe care a depus-o la Judecătoria Buftea, relatează Cancan.

Citeste si: Data nasterii iti spune ce tip de personalitate ai. Acuratete foarte ridicata! In ce zi a lunii te-ai nascut?

Citeste si: Horoscop JUPITER retrograd 10 aprilie – 11 august 2019. Ce iti aduce timp de 4 luni planeta norocului retrograda? NOROC sau PROVOCARI?

Citeste si: 10 ani de la moartea Fănicăi Salam! Cum arată acum mormântul soției regelui manelelor?

Leo de la Strehaia și Dana Criminala sunt despărțiți, dar împreună

Relația dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala este, acum, în impas, ”Prințul Țiganilor” susținând că sunt în situația de a divorța. Cu toate acestea, până acum, cel puțin din imaginile postate pe conturile lor de socializare, relația Danei Criminala cu Leo de la Strehaia părea perfect. „Erau de nedespărțit, mergeau împreună peste tot. Nu știam că au probleme financiare, așa cum zic ei acum”, ne-a spus un apropiat de-al familiei lui Leo de la Strehaia. Iar dovada vine chiar din fotografii, ei fiind, zilele trecute chiar, împreună la un grătar care s-a finalizat cu o petrecere de pomină în casa pe care o împart.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate