De ce e Simina furioasă că Hamude a ajuns din nou la Puterea Dragostei? Ce s-a întamplat între ei în afara casei

Simina de la Puterea Dragostei nu a fost încântată când l-a văzut pe Hamude că a intrat din nou în casa de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Simina de la Puterea Dragostei a avut parte de o surpriză neplăcută când l-a văzut pe Hamude. Chipul tinerei nu a lăsat loc de interpretări când Hamude cobora scările din casa fetelor, în timp ce Simona era extrem de încântată.

Apoi, Simina a explicat și de ce apariția lui Hamude o enervează: ”Mi-e frică de reacția lui Alex. El și Hamude au mai avut discuții. Nu mi-e frică să recunosc faptul că nu nu sunt încântată de revenirea lui. Noi ne-am certat, iar ultima ceartă între mine și Hamude a fost afară. A fost una urâtă”, a mărturisit Simina de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Adevărul e, că în casa de la Puterea Dragostei, la un moment dat, Alex Zănoagă și Hamude nu doar că s-au certat, au fost chiar la un pas de a se lua la bătaie. 

Simina, supărată că Hamude e din nou la Puterea Dragostei, pentru că acesta nu crede în cuplul ei cu Alex Zănoagă

Hamude a vorbit, în perioada în care nu se afla în casa de la Puterea Dragostei, despre cuplul Simina și Alex Zănoagă. Hamude i-a atacat pe cei doi și a precizat că el crede că Simina și Alex formează un cuplu doar de show și că între ei nu este nimic adevărat.

Și atunci, Simina a ripostat și i-a data imediat o replică lui Hamude, deranjată de faptul că acesta vorbește despre relația ei. ”Ce pot să zic despre ce a spus Hamude? Cred că el a demonstrat ce bărbat este în fața noastră, iar despre relația mea cu Alex, el a crezut în noi cât ne-am înțeles cu el. Când ne-am certat, s-a gândit el că suntem un cuplu fals... asta o face din răzbunare”, a declarat Simina de la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate