De ce nu are Rodica Popescu Bitănescu copii? Actriţa a mărturisit totul

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce Rodica Popescu Bitănescu nu a făcut niciodată copii, atunci acum este momentul să afli răspunsul!

Autor: A.V.
Chiar dacă are 80 de ani, Rodica Popescu Bitănesc se simte împlinită şi are o poveste de viaţă impresionantă. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce nu a făcut copii nici până la această vârstă, actriţa a avut un motiv bine întemeiat.
 
”Ştii ce suporţi şi atunci când ai copii, şi atunci când nu ai. Deci, fiecare trebuie să se gândească bine la ce face.
Eu m-am gândit şi nu discut despre asta. Am şi eu nişte motive. Sunt ale mele. Le ştiu eu. Le ştie Dumnezeu. Poate într-o carte am să le scriu”, a spus actriţa într-un interviu, anul trecut, conform OkMagazine. 

 

De asemenea, discuţia despre acest subiect a continuat, Rodica Popescu Bitănescu mărturisind că adoră copiii şi nu are legătură cu ideea că nu şi-ar fi dorit un copil în viaţa ei: ”Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesa este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”.
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies