De ce nu va mai apărea Ozana Barabancea la TV un timp! A spus-o chiar ea: ”Mi-am dat seama că...”

Ozana Barabancea a vorbit despre motivul pentru care nu își dorește o perioadă să mai apară la TV.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Ozana Barabancea a vorbit despre motivul principal pentru care nu mai vrea să apară pe micul ecran o perioadă. Așa cum a spus și vedeta, Ozana vrea să dedice mai mult timp celor doi copii ai ei, mai ales că acum se află în perioada examenelor.

  „Eu nu pun deloc presiune pe ei acum. Nu îi spun deloc Gloriei să studieze la pian. Dar nici nu îndrăznesc să intru la ea în cameră când studiază. O deranjează să o întrerupi de la studiu. Atunci eu îmi văd de treaba mea.

  Da, eu am avut perioade când am simțit că am neglijat copiii. Am zis că nu mai vreau să apar până nu își termină ei examenele, chit că eu nu lucrez cu ei la nimic. Ei au profesori, Gloria face cu sora mea la română, au profesor la matematică, Andrew face teorie muzicală, face română,face istorie. Se duc la pregătiri.

  Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

  Simpla mea prezență în casă contează foarte mult. Gloria mă întreabă mereu unde merg, cât stau, dar nu vin acasă? Mi-am dat seama că pentru ei e foarte important să fiu acasă. Nu i-am neglijat anul acesta…la începutul anului Andrew m-a băgat în ședință și mi-a spus să nu îl bat la cap că știe ce face. El e foarte responsabil!”, a declarat recent Ozana Barabancea, conform Viva.

  Citeste si: Corina Bud, goală complet! Imaginile interzise minorilor te vor lăsa mut de uimire

  Citeste si: Ce se întâmplă cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei?! Concurentul a făcut un apel disperat către fani: "E pe sfârşite!"

  Citeste si: Veste bună pentru fiul Mihaelei Rădulescu! Ayan îşi poate vedea în sfârşit tatăl

  Ozana Baranbancea și fiul său au slăbit împreună 90 de kilograme

  Ozana Barabancea a fost invitată la „Teo Show”, alături de fiul său, Andrew. Viața artistei s-a schimbat complet în ultimii doi ani, iar aceasta a vorbit despre cariera sa, dar și despre viața personală. De la 114 kilograme, Ozana a ajuns la 73 de kilograme, iar viața sa e complet diferită.

  Voiam să fiu un artist complet. Am cochetat cu opera, cu jazz-ul, dar și cu muzica ușoară. Cea mai nouă realizare a mea e faptul că dirijez o orchestră. Pe 25 martie împlinim un an. Este cea mai mare bucurie a mea. Nu m-am apucat de compoziție. I-am dirijat pe Iordachi Basali și pe tenorul Vlad Miriță.

  „Arăți superb, după șase ani de la operație. Trebuie să lucrăm puțin la disciplină, la conștientizare. Să ne păstrăm curate la suflet, la trup și la minte. Am fost un exemplu bun pentru Andrew, care a slăbit și el 47 de kilograme”, a mai spus vedeta.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate