De ce purta, de fapt, Gheorghe Dincă genunchiere! Un medic a explicat

Un medic a vorbit despre genunchierele purtate de Ghoerghe Dincă. De ce le-ar fi avut, de fapt, criminalul din Caracal

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Cazul fetelor din Caracal care au fost ucise de Gheorghe Dincă au revoltat o țară întreagă. Toată lumea își dorește ca făptașul să ajungă după gratii și să-și petreacă acolo restul zilelor, după ce le-a ucis pe Alexandra, fata de doar 15 ani, și pe Luiza, adolescenta de 18 ani. Mai mult, toată lumea este cu ochii pe el și încearcă să analizeze detalii legate de criminal.

Citeste si: Mii de oameni la înmormântarea părintelui Marius Gabriel Bărăscu, ucis de ziua lui de un şofer intrat pe contrasens

Citeste si: Ministerul Comunicaţiilor dorește introducerea unui nou număr de urgență. Care este acesta și ce aduce în plus față de 112

De ce purta Gheorghe Dincă genunchiere

Imediat ce a fost capturat și au apărut primele imagini cu Gheorghe Dincă, toată lumea s-a întrebat de ce el purta genunchiere. Mulți au presupus că le purta pentru a-și proteja genunchii atunci când încerca să se descotorească de cadavrul Alexandrei.

Un medic ortoped a vorbit, însă, despre genunchierele pe care le purta criminalul din Caracal.

"Aceste genunchiere fără suport metalic, decupate în zona rotulei şi cu arici se achiziţionează în mod normal de la farmacie. Nu vorbim de unele profesionale care sunt recomandate în cazul unei patologi specifice de către medic.

Aşadar, fie le purta ca să scape de un disconfort minor, fie că ar avea probleme mai serioase. Faptul că bărbatul din Caracal are 66 ani ne poate conduce cu gândul că suferă de o afectiune de tip degenerativ, anume gonartroză (artroza genunchiului), problemă des întâlnită la această vârstă.

Am identificat din fotografii şi o deviaţie de ax a genunchiului stâng, care poate arăta că acolo avem de-a face cu o distrugere a cartilajului. Acele orteze ajută la reducerea durerii mai ales la efort fizic sau activități care solicită articulţiile", a spus dr. Tarek Nazer, pentru Click!.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate