De ce s-au despărțit, de fapt, Cosmin Isăilă și Carmen de la Sălciua: „De o lună...”

Cosmin Isăilă a dezvăluit de ce s-a despărțit de Carmen de la Sălciua.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, a dezvăluit de ce s-a ajuns la despărțire. Omul de afaceri a vorbit despre motivele despărțirii și despre relația pe care a avut-o fosta soție a lui Culiță Sterp.

Cosmin Iăsilă a precizat că un factor negativ în relaţia lor l-a reprezentat faptul că în ultimul timp s-au văzut foarte rar, ca urmare a proiectelor în care este implicat fiecare. În plus, lucrurile începuseră să nu mai meargă între ei, așa că au decis să meargă fiecare pe drumuul său.

Citeste si: Culiță Sterp are motiv de sărbătoare în familie! "Casă de piatră”

Citeste si: Ce face Carmen de la Sălciua după ce s-a despărțit, definitiv, de iubitul ei! Cea mai sexy cântăreață are cu ce să își umple... timpul

Citeste si: Culiță Sterp a dat cărțile pe față, după ce s-a scris că el a fost motivul despărțirii dintre Carmen de la Sălciua și Cosmin Isăilă! Ce relație are cu fosta lui soție

„Ne cunoşteam de foarte mult timp, încet, încet, ne-am apropiat şi am ajuns să avem o relaţie frumoasă. Am fost împreună 1 an şi 3 luni. Ea terminase. Într-adevăr au fost momente, i-am fost aproape, a fost şi frumos.

Dar de o lună s-a răcit relaţia, în august ne-am văzut foarte puţin. Pe timpul iernii eu am avut mai puţină treabă şi am putut să merg cu ea la evenimente, s-a produs încet, încet această răcire a noastră. Eu cu ea am mai discutat şi, în ultimul timp, mai aveam discuţii ca în orice cuplu că nu mai merge, nu mai e bine, nu ne sincronizam în ultimul timp", a spus Cosmin Isăilă în cadrul unui interviu TV.

 

Culiță Sterp a dat cărțile pe față, după ce s-a scris că el a fost motivul despărțirii dintre Carmen de la Sălciua și Cosmin Isăilă! Ce relație are cu fosta lui soție

Culiță Sterp a dat prima declarație legată de ce se întâmplă între el și fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, după ce ea s-a despărțit de Cosmin Isăilă.

Recent au apărut în presă zvonuri conform cărora Culiță Sterp și fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, s-ar fi împăcat. Coincidență sau nu, în același timp a ieșit la iveală și faptul că frumoasa interpretă de muzică de muzică de petrecere și Cosmin Isăilă nu mai formează un cuplu.

Întrebat despre relația pe care o are acum cu fosta lui soție, Culiță Sterp a negat că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie.

„Nu este adevărat. E normal să vorbim. Suntem prieteni şi colegi. Acum, în weekend, avem două nunţi împreună”, a spus artistul, conform Spynews.

Rămâne de văzut dacă cei doi interpreți vor mai forma vreodată un cuplu. Cert este că ei au ajuns la sentimente mai bune unul față de celălalt. În momentul în care au divorțat, nimeni nu credea că vor mai ajunge să cânte pe aceeși scenă, după ce fiecare a apărut în presă făcând acuzații scandaloase la adresa celuilalt. La momentul respectiv, brunta nu-și mai dorea să se asocieze cu fostul ei soț nici măcar pe plan profesional.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate