De ce se ceartă Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”! Dezvăluiri exclusive din viața lor de cuplu

Chiar dacă sunt cel mai longeviv cuplu din emisiunea moderată de Andreea Mantea, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” nu ascund că, adeseori, între ei lucrurile devin ”încinse”, iar certurile lor sunt serioase.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Motivele, ne-a explicat, în exclusivitate, chiar Bianca de la ”Puterea Dragostei” sunt legate de relaționarea dintre ei, atât ea, cât și Livian luptând pentru anumite lucruri cu încăpățânare.

Citeste si: Divorțul e istorie! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, clipe fierbinți la Viena

Citeste si: Cum arată Bianca Comănici și Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei fără machiaj

Citeste si: Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”, ședință foto în chiloți

”Acum suntem bine, am avut o perioadă mai agitată, ne-am tot certat. Bine, e și normal să se întâmple asta, atât eu, cât și Livian, fiind foarte încăpățânați, ajungem la scandal. El vrea să fie capul, da rnu știe că eu sunt o Comănici. Și, normal, vreau și eu să fiu capul. Și ajungem să ne certăm pentru că unul vrea să fie șeful, iar celălalt la fel”, ne-a spus, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Într-un final însă, cei doi au ajuns la un compromis. ”Am decis să nu ne mai certăm pentruu asta. Adică, eu sunt șeful, eu execut ce zic. Iar el, la fel... Oricum, e bine că ne-am mai liniștit amândoi, ne-am dat seama că negocierile, când ne dorim ceva, sunt mai utile decât cearta, așa că acum suntem amândoi șefi. Oricum, sentimentele mele pentru Livian, chiar și atunci cânnd ne certam, erau la fel de puternice și știam că și el, și eu, abia așteptam să ne împăcăm, că nu e nimic serios și că relația noastră nu e în pericol. Sunt certuri care, cred eu, apar în orice cuplu”, ne-a mai spus, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

 

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” stabilesc deja  numele copilului

Așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat. ”Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei” despre planurile cu Livian.

Livian de la ”Puterea Dragostei”: ”Tata testează reacțiile Biancăi”

Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei. (...) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea împotriva noastră... dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui... Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele! (...) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, prietenă, amantă, Bianca e tot! (...) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”, optimist când vine vorba de viitorul relației cu Bianca.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate