De nerecunoscut! Cum arăta Florin Salam pe când nu era starul manelelor de astăzi Video

Cariera lui Florin Salam se întinde de-a lungul a trei decade, în ciuda faptului că manelistul nu a împlinit de prea multă vreme vârsta de 40 de ani. În schimb, talentul de care dădea dovadă încă din adolescență l-a făcut celebru sub numele de Florin Fermecătoru` și l-a propulsat în fruntea lumii manelelor.

Autor: Calin Perian

In articol:

Florin Salam este, acum, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară, iar cei care își permit să se bucure de vreun recital de-al lui își dovedesc astfel ”șmecheria” în fața rivalilor.

Citeste si: Florin Salam, atac fără precedent la adresa lăutarilor! Nimeni nu a mai spus așa ceva vreodată

Citeste si: Florin Salam a albit la 40 de ani! Cum încearcă manelistul să-și ascundă firele albe?

Citeste si: Prima imagine cu Florin Salam în rolul de bunic: „Pentru mine, a fi bunic...”

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Doar că, acum mai bine de 20 de ani, Florin Salam nu refuza niciun contract, nicio chermeză făcută chiar și în bodegi ușor insalubre și făcea show așa cum știa el mai bine. Acum mai bine de 20 de ani, Florin Salam era departe de ideea de simbol al manelelor. Pe atunci era cunoscut, prin doar câteva cartiere mărginașe ale Bucureștiului, dsub numele de Florin Fermecătoru`, iar, fizic, e chiar greu de recunoscut.

Pentru că, mult mai slab,, cu părul vâlvoi și parcă mult mai timid decât acum, Florin nu părea să fie artistul care acum îi înnebunește pe amatorii de manele. Ca să nu mai spunem de haine, bluza lui, de un crem cam deoclorat, fiind departe de ținutele de fițe pe care le îmbracă acum. Dimpotrivă chiar, manelistul nu părea să fie în stare să transforme vreun concert în ”Nebunia lui Salam”, el părând specializat, la acea vreme, pe o melopee tânguitoare.

Cu toate acestea, deja începuse să pună la punct ceea ce, peste ani, a devenit celebru în showbiz ca ”nebunia lui Salam”, Florin mișcându-se și în timpul recitalului oferit la, probabil, o nuntă mai puțin avută, ca ”electrocutat”. Cu toate acestea, în ciouda ca oamenii din jurul lui dansau și, din când în când, cineva îi mai băga câte un bănuț în buzunar, atmosfera era departe de a fi una..

fierbinte.

 

Florin Salam, probleme de sănătate din cauza epuizării

 

”Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al familiei. Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit sursa citată, în aceste momente, Florin Salam este alături de familia lui, manelistul luând însă o decizie cât se poate de strictă, la rugămințile Roxanei Dobre. ”Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, ne-a mai spus sursa citată despre situația lui Florin Salam.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, face dezvăluiri cutremurătoare în legătură cu Cristian Cioacă: „I-am zis din prima, ea nu a vrut să mă asculte”

Survivor România, 08 mai. Discuții și tensiuni în tabăra Faimoșilor. Culiță Sterp răbufnește: „Să mă bat cu voi?”. Zanni anunță începutul unor conflicte: „Vor începe niște...

Irisha, atac furibund la adresa lui Zanni după ce a fost nominalizată la Survivor România. „Nu halesc glumele de clasa 8-a!”

Luna în Gemeni aduce schimbări foarte bune pentru 5 zodii

Sâmbăta Luminată. Acest lucru este total interzis astăzi. Tradiții și obiceiuri pentru o zi sfântă foarte importantă

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Istoria secretă. Mâncătoria românească din jurul Casei Regale, mutată în lumea spionilor CIA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies