De unde a apărut teoria că Răzvan Ciobanu a fost ucis? 5 mistere legate de accidentul în care designerul și-a găsit sfârșitul

Răzvan Ciobanu a fost găsit mort luni dimineață lângă mașina ce se izbise de copaci. Asupra ultimelor ore din viața designerului planează însă misterul.

Autor: C.L.

Sunt multe elemente neelucidate privind accidentul, dar și ultimele ore de viață ale lui Răzvan Ciobanu. Probabil că aceste întrebări fără răspuns încă i-au făcut pe unii să se întrebe dacă nu cumva Răzvan Ciobanu ar fi fost ucis, dacă nu cumva în mașină ar mai fi fost o persoană.

Chiar dacă în primul comunicat al Parchetului, dat publicității pe 1 mai, se arată clar că Răzvan Ciobanu ar fi fost singur în mașină, nelămuriri mai sunt încă.

Iată 5 întrebări al căror răspuns încă nu s-a aflat și care adâncesc misterul din jurul morții lui Răzvan Ciobanu

1. Ce a făcut Răzvan Ciobanu de la ora 21.00 când a fost văzut pentru ultima dată de apropiați, sau de la ora 23.00 când se spune că ”se învârtea fără rost în sensul giratoriu din față de la Fratelli” până la momentul accidentului? Între Mamaia și Săcele, localitatea unde a avut loc accidentul, sunt 46 km, care se parcurg în maximum 43 de minute (conform site-urilor specializate)

Citeste si: Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des- kfetele.ro

Citeste si: Procurorii au explicat motivul morții lui Răzvan Ciobanu și de ce a pierdut mult sânge: I s-a rupt aorta! Amănunte șocante ale accidentului chiar de la anchetatori

Citeste si: Ies la iveală amănunte șocante despre ultimele zile de viața ale lui Răzvan Ciobanu! De cât timp nu mai dormise

Citeste si: Șocant! Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu, la două zile după ce a murit: „Sperăm...”

2. Cine este persoana care trebuia să plece cu Răzvan Ciobanu (un bărbat se pare) și dacă aceasta a urcat sau nu până la urmă în mașină?

3. A greșit drumul Răzvan Ciobanu încă de la Năvodari sau a vrut să ajungă pe plaja de la Corbu? De ce nimeni nu l-a văzut la Corbu, a ajuns acolo? Cu cine trebuia să se întâlnească la Corbu?

Iată și reprezentarea grafică a traseului mașinii lui Răzvan Ciobanu de la Mamaia până la momentul accidentului

 

4. După ce a ieșit de pe șosea, de ce mașina nu a frânat? Nu există până la momentul răsturnării se pare că nici o urmă de frânare. Chiar dacă avea viteză mare, de circa 160 kmh cum au apărut unele informații, de ce nu a încetinit mașina pe terenul accidentat de pe câmp? Este clar că autoturismul avea viteză când a trecut peste porțiunea asfaltată dinaintea copacilor, pentru că doar așa putea să se răstoarne.

5. A ieșit sau a fost scos din mașină Răzvan Ciobanu? (Vezi și ce spune profilerul Mihaela Brooks despre posibilitatea ca Răzvan Ciobanu să nu fi fost șoferul mașinii) Sunt mulți care se întreabă pe unde ar fi fost azvârlit trupul lui Ciobanu din mașină? Atât parbrizul, cât și geamul portierei de la șofer sunt întregi. S-a spus că ar fi fost aruncat prin trapa, care e spartă, însă acesta lucru este contestat de unii. Există și posibilitatea ca trupul să fi căzut prin ușa deschisă, însă aceasta a fost găsită doar întredeschisă. Nici comunicatul Parchetului nu lămurește acest mister: ” În ceea ce privește poziția în care a fost găsită victima, precizăm că aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului și găsită în proximitatea acestuia, orientată cu fața în jos”. Și totușii procurorii susțin că Răzvan Ciobanu a fost singur în mașină, lucru pe care ei îl dau ca cert, ca și faptul că designerul nu purta centura, care i-ar fi putut salva viața. ”Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți”, se arată în comunicatul Parchetului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Răzvan Ciobanu va fi înmormantat în locul de veci al familiei! Era pregătit pentru părinți. PRIMELE imagini

Prețul rochiilor lui Răzvan Ciobanu a explodat după moartea designerului! Cu cât a ajuns să fie vândută o creație ”second-hand” a creatorului

Ipoteză halucinantă: Răzvan Ciobanu, victimă a cămătarilor! Designerul, acum 6 luni: ”Trebuie să înapoiez săptămânal o sumă de bani. Nu îmi iese cum îmi planific”

Astrologul Ioan Burculeț, despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Cum a prevăzut sfârșitul creatorului de modă

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi

Reghecampf, umilit crunt de Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut totul

Ipoteză halucinantă: Răzvan Ciobanu, victimă a cămătarilor! Designerul, acum 6 luni: ”Trebuie să înapoiez săptămânal o sumă de bani. Nu îmi iese cum îmi planific”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies