Procurorii au explicat motivul morții lui Răzvan Ciobanu și de ce a pierdut mult sânge: I s-a rupt aorta! Amănunte șocante ale accidentului chiar de la anchetatori

Procurorii de la Constanța au dat astăzi primul comunicat privind accidentul în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața.

Autor: C.L.

In articol:

 

 

Iată integral comunicatul Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța:

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

”Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Municipiului Constanța efectuează cercetări privind împrejurările în care a decedat numitul Ciobanu Răzvan în noaptea de 28-29 aprilie 2019. Ancheta vizează circumstanțele producerii accidentului auto în care a fost implicată victima.
Din investigații a rezultat că autovehiculul condus de numitul Ciobanu Răzvan a părăsit partea carosabilă în zona localității Săcele din jud. Constanța, a rulat aproximativ 850 m și apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor. Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți.


În cauză urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului.

Procurorii, despre accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu: Cine a schimbat poziția victimei

În ceea ce privește poziția în care a fost găsită victima, precizăm că aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului și găsită în proximitatea acestuia, orientată cu fața în jos.

Specialiștii SMURD sosiți la fața locului în urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea poziției victimei, în vederea aplicării procedurilor specifice.

Ulterior finalizării activității de cercetare a locului faptei și plecării organelor de poliție, în zona respectivă au fost lăsate componente auto irelevante pentru anchetă, împrăștiate pe o suprafață mare de teren, fiind posibil ca acestea să fie găsite de trecători.

Procurorii despre accidnetul în care a murit Răzvan Ciobanu! Adevăratul motiv al morții designerului

De asemenea, organele de urmărire penală au dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei asupra cadavrului victimei, iar din concluziile preliminare (provizorii) ale medicului legist au rezultat următoarele: moartea numitului Ciobanu Răzvan a fost violentă și s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală. Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce în circumstanțele unui accident rutier prin lovire cu și de corpuri dure și prin comprimare între corpuri dure și au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morții.

Cu ocazia necropsiei au fost recoltate probe biologice iar analiza toxicologică urmează a fi efectuată la nivelul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici București.

În prezent, ancheta este în desfășurare, fiind administrate probe și efectuate acte de urmărire penală, în vederea aflării adevărului și stabilirii în mod corect și complet a circumstanțelor producerii accidentului auto ce a avut ca urmare decesul numitului Ciobanu Răzvan”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

O haită de câini a apărut la capela unde a fost depusă Ana Oroș, femeia ucisă lângă Lacul Morii. Nimănui nu i-a venit să creadă ce se întâmplă acum în cimitir

Ionel a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Prietenii și vecinii l-au căutat toată noaptea și nu le-a venit să creadă ce au găsit: „Băi, Nelule! Alooo"

Nominalizări Premiile Oscar 2023. Lista completă a nominalizărilor din acest an

România, în pragul unui val de șomeri! Economiștii vin cu previziuni sumbre: "Oamenii trebuie să își asigure o variantă de salvare" | EXCLUSIV

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Nominalizări Premiile Oscar 2023. Lista completă a nominalizărilor din acest an

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies