De ziua Veteranilor de Război, Președintele României a transmis un mesaj: "Întreaga Românie vă mulţumeşte"

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Veteranilor de Război.

De ziua Veteranilor de Război, Președintele României a transmis un mesaj:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Președintele Klaus Iohannis a transmis, joi, 29 aprilie, un mesaj de Ziua Veteranilor de Război. În fiecare an, în data de 29 aprilie, în România este sărbătoriăt Ziua Veteranilor de Război.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Veteranilor de Război

În data de 29 aprilie, în România, este sărbătorită Ziua Veteranilor de Război, ca semn de recunoaștere pentru cei care și-au au luptat pentru țară.

Joi, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu această ocazie.

Citeste si: Klaus Iohannis, despre cum pot fi românii convinși să se vaccineze anti-COVID-19

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

„În fiecare an, la 29 aprilie, în România este sărbătorită Ziua Veteranilor de Război, ca semn de recunoaştere a datoriei împlinite faţă de ţară pe câmpul de luptă. Veteranii de război reprezintă expresia vie a onoarei şi demnităţii Armatei României, care a fost, este şi va fi garantul securităţii naţionale, dar sunt şi veritabili ambasadori ai ţării noastre în relaţia cu aliaţii şi partenerii noştri. Apartenenţa la neam şi dragostea de ţară le-au călăuzit efortul şi sacrificiul, mulţi dintre aceştia căzând la datorie şi găsindu-şi odihna veşnică departe de ţara şi neamul pentru care au luptat şi s-au jertfit.

Această zi specială reprezintă nu numai momentul în care întreaga naţiune onorează meritele deosebite ale fiilor săi, dar şi un prilej de a cultiva tinerei generaţii dragostea de glia strămoşească, de tradiţiile şi valorile naţionale, ca elemente fundamentale de menţinere a filonului românesc în marea familie a democraţiilor europene cu care naţiunea noastră împărtăşeşte valori şi idealuri comune”, spune şeful statului în mesaj.

Președintele României le mulțumește veternailor pentru spiritul de sacrificiu pe care l-au aprobat pe timpul războaielor, dar și după încheierea acestora, în momentul în care țara noastră a trecut prin momente dificile.

De ziua Veteranilor de Război, Președintele României a transmis un mesaj: "Întreaga Românie vă mulţumeşte"

Citeste si: Klaus Iohannis, surprins pe bicicletă în această dimineață: "Un pic de ploaie nu a dăunat nimănui"

„Dragi veterani de război, întreaga Românie vă mulţumeşte pentru spiritul de sacrificiu pe care l-aţi probat pe timpul războaielor, dar şi ulterior încheierii acestora, în perioadele dificile prin care ţara noastră a trecut. Aveţi întreaga mea admiraţie şi recunoştinţă pentru activitatea dumneavoastră.

Vă doresc multă sănătate şi o viaţă liniştită într-o ţară care vă respectă şi vă recunoaşte pe deplin meritele! Având în vedere că în zilele următoare vom celebra Sărbătorile Pascale, vă rog să primiţi urările mele de bine, linişte şi lumină în suflet. La mulţi ani!”, mai transmite preşedintele Iohannis.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vicepremierul Dan Barna, primele declarații după demiterea lui Vlad Voiculescu: Florin Cîţu nu mai are susţinerea alianţei USR PLUS

Klaus Iohannis, despre cum pot fi românii convinși să se vaccineze anti-COVID-19

Masca va fi obligatorie și în apă?! Secretarul de stat Paul Ene face anunțul momentului

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

UMILINȚĂ cruntă pentru Ion Țiriac! S-a întâmplat chiar de ziua lui

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Există viață după moarte? Un bărbat povestește cum a trecut de cealaltă parte și ce a văzut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies