andreea antonescu, motocicletă, mămică, fiice, america

Andreea Antonescu

Vedete

Decizia luată de Andreea Antonescu, după ce a plecat în America! E hotărâtă să facă asta pentru fetițele ei: „Nu mai e doar despre mine”

Andreea Antonescu a renunțat la visul de a obține permisul de conducere pentru motocicletă, dorind să rămână în siguranță pentru fiicele sale.

Andreea Antonescu recunoaște că a avut o mulțime de visuri de-a lungul vieții, pe unele le-a și îndeplinit, însă acum este nevoită să renunțe la unul dintre ele și a luat această decizie pentru fetițele ei.

Care este visul neîmplinit al Andreei Antonescu?: „Nu mai e doar despre mine”

Artista a tot vorbit despre visurile sale de-a lungul vieții și recunoaște că și-a dorit dintotdeauna să aibă permis de motor, însă nu a urmat cursuri pentru a-l obține.

Este nevoită acum să renunțe la acest vis din teama de a nu păți ceva. Jumătatea trupei Andre nu poate suporta nici măcar gândul că fetițele ei, Sienna și Venice, ar putea să trăiască fără mama lor. 

Andreea Antonescu a postat câteva fotografii de pe o motocicletă. Fiind în vizită în America, aceasta a reușit să o conducă și și-a dat seama de riscurile la care se expune. A mărturisit că va lăsa acest vis neîndeplinit, pentru că acum are alte priorități în viață.

”Cu ajutorul lui Dumnezeu, mi-am îndeplinit cele mai multe dintre visurile pe care le-am avut și sper să mai am suficient timp ca până la final să-mi devină și restul realitate. Știți că întotdeauna mi-au plăcut adrenalina și senzațiile tari. Mi-am dorit dintotdeauna permis de motor, iar până la această vârstă nu mi-am făcut timp pentru a-l obține.

Fiind în State acum câteva zile, urcându-mă și conducându-l pe cel din poze, a fost pentru prima dată când, am realizat că, cel mai probabil nu voi mai ajunge să obțin acest permis pentru simplul motiv că am două fetițe acasă, care mă așteaptă secundă de secundă, au nevoie

de mine ca mama, se bazează pe mine în această viață, depind de mine…”, a spus Andreea Antonescu pe rețelele de socializare.

Citește și: Confesiunea pe care Andreea Antonescu i-a făcut-o fostului soț, când s-a cuplat cu Victor Vrînceanu. Traian Spak știa multe detalii despre relația lor: "A știut și când am rămas însărcinată, îi mai povesteam una, alta"

”Am avut o strângere de inimă și mi-am dat seama că voi lăsa acest vis neîmplinit, că nu mai e doar despre mine, pasiunile mele și confortul meu, ci doar despre viitorul lor, cu mine lângă ele, până la final”, încheiat postarea Andreea

Antonescu.

Andreea Antonescu, departe de fiica ei cea mare 

În prezent, Andreea Antonescu se află în America alături de fiica ei cea mare, Sienna, pe care o vizitează regulat. Fiica artistei locuiește alături de tatăl ei în SUA pentru a-și putea continua studiile, iar mămica o susține de la distanță și încearcă să o viziteze cât de des poate. 

„Sienna, în momnetul de față studiază în America.

A fost alegerea ei, visul ei. Și am zis că oricât de mult m-ar durea pe mine sufletul. Pentru că numai mama să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Cel mai mult mă interesează fericirea ei.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în timp ce se certau în mijlocul străzii. Ce i-a reproșat actorul- radioimpuls.ro

andreea antonescu, motocicletă, mămică, fiice, america

Fetele Andreei Antonescu

[Sursa foto: Instagram]

Iar ea este cu mama mea acolo. Dar faptul că prin mine a avut șansa de a studia ce își dorește în Los Angeles, pentru mine e mare lucru. Sienna urmează să vină în vacanța de vară în România”, a spus Andreea Antonescu în podcastul lui Radu Țibulcă.

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak se vor întâlni în instanță, la un an după divorț! Motivul pentru care cei doi foști soți vor ajunge în fața magistraților