Decizia oamenilor legii în cazul directoarei de la spitalul din Piatra Neamț. Criminalul este arestat pentru 30 de zile

Oamenii legii din Piatra Neamț au decis să îl aresteze pe bărbatul care și-a ucis soția cu sânge rece cu un cuțit de bucătărie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Sebastian Petrache a fost audiat după ce și-a ucis soția cu care se afla în proces de divorț și a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile. 

Anchetatorii sunt de părere că bărbatul și-a plănuit asasinatul, având în vedere că el se dusese la spital cu un cuțit de bucătărie pe care îl luase de acasă, pe care l-a ascuns în haină. În momentul în care a intrat în spital avea două pungi de plastic în mână și s-a ascuns printre vizitatori ca să nu dea de bănuit.  

Citeste si: Oana Roman, primele declaraţii după împăcarea cu Marius Elisei: „Mergem pe un drum care duce în direcţia bună”

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Adrian „Beleaua” Corduneanu a primit în dar un telefon placat cu aur: „Respectat ca un președinte de stat” FOTO

Citeste si: Cele mai fierbinți imagini cu Sexy-Fachira! Daniela Dumitru, show total în dormitor și în baie

Declarația halucinantă a criminalului directoarei din Piatra Neamț: „Am vrut să o felicit”

Criminalul asistentei-șefe de la spitalul din Piatra Neamț a făcut declarații halucinante în fața procurorilor. 

Omul a intrat în spital cu un cuțit asupra lui și a avut o discuție mai aprinsă cu soția lui, chiar în cabinetul acesteia. În urma conflictului, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori. Colegele ei au găsit-o într-o baltă se sânge și au încercat să o salveze, dar din păcate nu s-a mai putut, din cauza pierderilor masive de sânge. 

„La necropsie se va vedea exact câte lovituri are, oricum una este cert la gât, cu secționarea pachetului vascular, lucru care explică hemoragia masivă. Atât în cabinet, cât și pe targa cu care victima a fost transportată până la reanimare era foarte mult sânge. Nu este exclus ca o parte din lovituri să fi afectat organele interne”, a declarat procurorul criminalist Stelian Olteanu, potrivit zch.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate