Decizie controversată după moartea lui Emi Pian. Clanurile Rinu și Duduianu, față-n față!

Moartea lui Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu, dar și al lumii interlope din România, a stârnit anunțul unui conflict sângeros între grupările implicate.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Cele două clanuri se vor întâlni față-n față, pentru prima oară după moartea lui Emi Pian, în fața procurorilor. Autoritățile statului au decis ca părtașii la evenimentele sângeroase din Giulești să fie puși față-n față.

În acest moment, Grațian și Ciprian Duduianu, frații lui Emi Pian, sunt reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, însă reținerea acestora se poate prelungi. Cei doi sunt acuzați că l-au bătut și tăiat pe Richard Emanuel Gheorghe, cel considerat a fi vinovat de moartea lui Emi Pian.

Impact.ro susține că are informații din rândul anchetatorilor, vești care dau o nouă nuanță cazului care a atras atenția polițiștilor și a cetățenilor din București prin cruzimea faptelor.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Ce se întâmplă după moartea lui Emi Pian

„Un verișor al fraților Duduianu a fost și el implicat în altercație și este reținut, fiind acuzat tot de tentativă de omor. Cei trei se află în arestul poliției, chiar lângă celula în care se află Richard Gheorghe. Duduienii spun că nu au făcut altceva decât să se apere de tânărul care primise ordine să îl omoare pe Emi Pian. Ei susțin că nu aveau arme albe și că și-au folosit decât mâinile și picioarele în acea bătaie, în timp ce membrii clanului Rinu susțin că Duduienii erau blindați de arme albe. Așa că vor sta față în față și va avea loc o confruntare, iar un procuror va decide cum s-au întâmplat, cu exactitate, faptele și ce încadrare riscă fiecare”, susțin procurorii care vor să înțeleagă adevăratul fir al întâmplărilor.

Amenințare în live pentru Emi Pian. Ce a dus la moartea interlopului

Un video incredibil face lumină în cazul morții lui Emi Pian. Șeful clanului Duduianu a ajuns în mormânt pentru că nu a respectat interdicțiile dictate de clanurile rivale și le-a încălcat sfera de influență pe care acestea o aveau în Ilfov și mai multe cartiere din Capitală.

În urmă cu câteva luni, mai mulți capi ai unor clanuri interlope din jurul Bucureștiului în frunte cu Nat, unul dintre liderii Clanului Sadoveanu, au postat pe Facebook un video de-a dreptul incredibil, își avertizează rivalii să-și vândă casele din cartierele pe care ei le dețin și să plece de acolo.

Printre cei vizați se număra și Emi Pian, membru al clanului Duduianu, care până recent avea cartierul general în Pantelimon. Recent, aceștia și-au extins zona de influență, Emi însuși mutându-se în Rahova. Deloc întâmplător, Emi Pian a murit în Giulești, o zonă unde avea ”interdicție”.

”Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit”, spun clanurile din nordul Capitalei, în dialectul rrom, pentru ca mesajul să nu fie descifrat decât de cine trebuie.

”Fiecare ne-am luat cartierul nostru. Ne-am luat câte un cartier. Nu aveți voie, vere, să veniți peste zonele noastre: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești. Duceți-vă, frate, în oraș! Duceți-vă unde nu sunt țiganii din țigănie”, au mai spus ei. 

 

Urmatorul articol
Citește și:

S-a aflat cine va fi la conducerea clanului Duduianu! Ce scrie în testamentul lui Emi Pian

Ispita Bianca Pop, prima reacție după arestarea fraților Pian: „Li s-a făcut o nedreptate”

Tzanca Uraganul, primele declarații după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Ce a făcut în carantină

Ultimă oră! Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi pentru tentativă de omor. Primele declarații: „Sunt tare, ma duc la pușcărie"

Bilanț Covid-19, 28 septembrie! Câte cazuri au fost înregistrate după alegerile locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies